Ajankohtaista

Viisi hyötyä hankkia lasinen liukuovi

Onko remontti tiedossa? Haluaisitko kotiisi lisää tilaa, valoa, huolettomuutta sekä näkyvyyden ihanalle pihalle? Uudet ikkunat on ihana tapa avartaa tiloja ja lisätä valoisuutta kotiisi. Uusi toiminnallinen liukuovi lisää helppokäyttöisyyttä ja tuo luonnon lähemmäksi sisätiloja. Olemmekin koonnet alla olevaan blogiin meidän mielestä viisi parasta hyötyä hankkia lasinen liukuovi. Katso valikoimamme lasiliukuovet.LUO TILAN TUNTUA KOTIISI

Liukuovi on suosittu oviratkaisu, kun halutaan tyylikäs ja käytännöllinen ovi joka ei vie tilaa muualta. Kun halutaan vapauttaa kaksi tilaa yhdeksi tai jakaa se taas omiksi tiloiksi on liukuovi oikea ratkaisu. Saranoituun oveen verrattuna liukuovet säästävät lattiapinta-alaa, joten liukuovi sopii erinomaisesti pienempään asuntoon ja lisää näin tilantuntua. Suomalaiset asuvat suhteellisen ahtaasti. Asuntojen keskimääräinen pinta-ala on 80 neliötä ja Uudellamaalla vielä vähemmän. Pienille asunnoille on kysyntää etenkin pääkaupunkiseudulla, missä neliöhinnat ovat kalliita. Jokainen tilaa säästävä ratkaisu on kullan arvoinen. Lasiliukuovilla saadaankin upeasti lisää tilavuutta niin käytössä kuin tilantuntua lasinsa avulla.  

 

LUONNONVALO TUO LUONNOLLISET VUOROKAUDEN VAIHTELUT LÄHEMMÄKSI

 

On tutkittu, että asunnoissa pitäisi suosia enemmän luonnonvaloa kuin mekaanista valoa. Lasinen liukuovi tuokin reilusti keveyttä ja valoisuutta asuntoon. Tämä lisää tilan tuntua jos neliöt ovat asunnossa tiukassa. Luonnonvalo tuo ihanaa tunnelmaa asumiseen ja lisää asunnon värien vaihteluja vuorokauden vaihteluiden mukaan. Tämä tasapainottaa myös normaalia rytmiä, mikä tuo varmasti helppoutta ilta- ja aamurytmien säätelyyn. Voit herätä ihanaan aamuaurinkoon tai katsella laskevaa ilta-aurinkoa. Liukuovilla voi toteuttaa suuriakin lasiseiniä kustannustehokkaasti juuri sinun tarpeidesi mukaan.  Lue lisää miten lisätä asunnon valoisuutta.

 

 

TUULETA KOTISI TURVALLISESTI

 

Jokainen talous kaipaa tuuletusta ja mikä näin kesällä onkin ihana tapa viilentää taloa. Lasiliukuovi on turvallinen vaihtoehto tähän. Oven minkä saa työntää kokonaan auki huolehtimatta siitä, että syntyisi vääränlainen läpiveto, jonka seurauksena ovi tai ikkuna paukahtaa vaarallisesti kiinni on menneisyyttä. Lasiliukuoven avulla voit tuulettaa asuntoa vaivattomasti ja turvallisesti. Lasiliukuoven kippi-ominaisuus tuo myös mahdollisuuden tuulettaa asuntoa myös esimerkiksi yöaikaan. KIppi-ominaisuuden ansiosta tuuletusräppänät voidaan korvata yhtenäisenä lasipintana, jolloin esimerkiksi ikkunoiden pesu helpottuu.NÄYTTÄVÄT ISOT IKKUNAT JA BONUKSENA IHANA NÄKÖALA

 

Usein 2000-luvulla rakennetuissa asunnoissa löytyy keittiön tai ruokailutilan läheisyydestä ulos johtava terassin ovi. Tähän on jouduttu yleensä varaamaan tilaa n. 3 neliötä, mikä on pienentänyt muun tilan käyttöä. Lasisen liukuovelle ei tarvitse varata ollenkaan tilaa oven avaamiselle. Tällä ratkaisulla saadaan luotua sisälle upea näköala ja helppo kulku ovesta. Bonuksena Iccunan lasiliukuoviin on mahdollista saada heloitus jolloin voit lukita oven myös ulkopuolelta.

 

TOIMINNALINEN JA HELPPO KÄYTTÄÄ KAIKEN IKÄISILLE

 

Tilojen esteettömyys on hyvä ja tavoiteltava asia kaikessa suunnittelussa, ei vain erityisryhmien asumisessa. Iccunan liukuovi ratkaisuissa on mahdollisuus upottaa kiskot lattiatasoon, mikä helpottaa kaikenikäisten kulkemista ovesta. Lasiovi on suunniteltu lattiapinnan kanssa samaan tasoon, jolloin kynnys on olematon. Myös oven kahvan helppokäyttöisyys sopii kaikenikäisille ja korkeus on säädettävissä juuri tarvittavan korkeuden mukaan. Liukuovi avautuu sivulle liu'uttamalla sekä oven liukusuunta voidaan valita tapauskohtaisesti tilaan sopivaksi. Suoralinjaisten kahvojen upea muoto tuo myös modernia tuntua, joista onkin ovea kevyt siirrellä.

 

Liukuovi 1

Iccunan viisi hyötyä hankkia lasinen liukuovi:

  • Lisää tilantunnetta 
  • Lisää luonnonvaloa 
  • Turvallinen ja helppo tuulettaminen
  • Näyttävät isot ikkunat ja ihanat maisemat
  • Toiminnallinen sekä helppo käytettävyys kaikilleHaluatko lisätä oman asuntosi asumismukavuutta liukuovilla? Tutustu tuotteisiin sekä tarjoamiimme hyötyihin taiota yhteyttä Iccunan asiantuntijaan ja etsitään yhdessä sinulle sopivin ratkaisu.

 

Tarjouspyyntö