Parvekeovet

Iccunan ovivalikoimaan kuuluvat ulos- ja sisään avautuvat parvekeovet. Parvekeovissa on matala kynnys, joka täyttää esteettömyysvaatimukset. Käyttötarkoitus huomioiden parvekeoviin sisältyy aina käytännöllinen tuulijarru, jolla oven voi lukita portaattomasti haluttuun aukiasentoon. Ovivalikoimastamme löytyvät myös ns. ikkunaovet, jotka tehdään ikkunan karmiin parvekeovipuitteella. Näin saadaan painikkeet sisä- ja ulkopuolelle. Kätevä ja kustannustehokas vaihtoehto silloin,  kun kohteessa ei ole esteettömyysvatimuksia.

 

TARJOUSPYYNTÖ
Kokolasinen ikkunaovi

Parvekeovi tuulijarrulla

 

Parvekeovesta voit valita standardimitoitetun mallin, jonka yläosa on lasia ja alaosa levyä, tai kokolasisen mallin, joka antaa valon tulvia sisään. Tämä parvekeovi avautuu ulospäin ja perinteisesti sivulle, ja siinä on kynnys. Käyttötarkoitus huomioiden parvekeoviin sisältyy aina käytännöllinen tuulijarru, jolla oven voi lukita portaattomasti haluttuun aukiasentoon. Parvekeovesta saa tehtyä myös parioven.

Ikkunaovi

 

Ikkunaovi on loistava vaihtoehto perinteisen parvekeoven tilalle kun etsitään edullista ovea. Se on uudenlainen kippimekanismilla varustettu kokolasitettu ovi, jossa ei ole tavanomaista kynnystä. Ikkunaoven suuri lasipinta-ala tuo avaruutta ja lisää luonnonvaloa sisätiloihin.

Ikkunaovi avautuu yläreunasta kipaten tuuletusasentoon tai perinteisesti sivulle. Tässä ovessa on kahva sekä ulko- että sisäpuolella. Oven voi lukita sisäpuolelta kahvaan integroidulla lukolla. Ikkunaoven moderni kippimekanismi mahdollistaa miellyttävän vedottoman tuuletuksen oven kautta.