Parvekeovet

Toimiva parvekkeen ovi voi olla sekä ikkuna, että ovi samaan aikaan. Iccunan ovivalikoimassa olevat parvekeovet toimivat niin ovena kuin tarvittaessa myös ikkunana. Valikoimaan kuuluvat ulos- ja sisäänpäin aukeavat parvekeovet.

Parvekeovissa on matala kynnys, joka täyttää esteettömyysvaatimukset. Käyttötarkoitus huomioiden parvekeoviin sisältyy aina käytännöllinen tuulijarru, jolla oven voi lukita portaattomasti haluttuun aukiasentoon.

Ovivalikoimastamme löytyvät myös ns. ikkunaovet, jotka tehdään ikkunan karmiin parvekeovipuitteella. Näin saadaan painikkeet sisä- ja ulkopuolelle. Kätevä ja kustannustehokas vaihtoehto silloin,  kun kohteessa ei ole esteettömyysvatimuksia. Ikkunaovemme on aina kokolasinen parvekeovi. Perinteinen parvekeovi puolestaan voidaan tehdä puoliksi lasitettuna tai kokolasisena parvekeovena.

Meiltä myös asiantunteva asennuspalvelu samasta paikasta. Autamme mielellämme koko prosessin ajan!

 

TARJOUSPYYNTÖ
Kokolasinen ikkunaovi

Parvekeovi tuulijarrulla -  käytännöllinen ratkaisu

 

Parvekeovesta voit valita standardimitoitetun mallin, jonka yläosa on lasia ja alaosa levyä, tai kokolasisen mallin, joka antaa valon tulvia sisään. Tämä parvekeovi avautuu ulospäin ja perinteisesti sivulle, ja siinä on kynnys. Käyttötarkoitus huomioiden parvekeoviin sisältyy aina käytännöllinen tuulijarru, jolla oven voi lukita portaattomasti haluttuun aukiasentoon. Parvekeovesta saa tehtyä myös parioven.

Ikkunaovi - edullinen ja valaiseva 

 

Ikkunaovi on loistava vaihtoehto perinteisen parvekeoven tilalle kun etsitään edullista ovea. Se on uudenlainen kippimekanismilla varustettu kokolasinen parvekeovi, jossa ei ole tavanomaista kynnystä. Ikkunaoven suuri lasipinta-ala tuo avaruutta ja lisää luonnonvaloa sisätiloihin.

Ikkunaovi avautuu yläreunasta kipaten tuuletusasentoon tai perinteisesti sivulle. Tässä ovessa on kahva sekä ulko- että sisäpuolella. Oven voi lukita sisäpuolelta kahvaan integroidulla lukolla. Tämän parvekeoven saat avautumaan sisäänpäin. Lisäksi ikkunaoven moderni kippimekanismi mahdollistaa miellyttävän vedottoman tuuletuksen oven kautta.