Parvekeovi-tunnelmakuva2

Ovet - tyylikkäät, kestävät ja kotimaiset


Parvekeovet

Parhaimmillaan parvekkeen ovi voi olla sekä ikkuna että ovi samaan aikaan. Lasisella parvekkeen ovella saadaan lisää valoa ja tilantuntua huoneeseen. Iccunan ovivalikoimasta löydät parvekeovet, jotka toimivat niin ovena, kuin tarvittaessa myös ikkunana. Valikoimaan kuuluvat ulos- ja sisäänpäin aukeavat parvekeovet.

Parvekeovi on mahdollista toteuttaa matallalla kynnyksellä, joka täyttää esteettömyysvaatimukset.

Käyttötarkoitus huomioiden parvekeoviin sisältyy aina käytännöllinen tuulijarru, jolla oven voi lukita portaattomasti haluttuun aukiasentoon.

Lue lisää:

Asuntomessut parvekeovi-1
Ikkunaovi_parvekeovet

Ikkunaovi – edullinen ja valaiseva 

Ikkunaovi on loistava vaihtoehto perinteisen parvekeoven tilalle, kun etsitään edullista ovea. Se on uudenlainen kippimekanismilla varustettu kokolasinen parvekeovi, jossa ei ole tavanomaista kynnystä. Ikkunaoven suuri lasipinta-ala tuo avaruutta ja lisää luonnonvaloa sisätiloihin.

Ikkunaovi avautuu yläreunasta kipaten tuuletusasentoon tai perinteisesti sivulle. Tässä ovessa on kahva sekä ulko- että sisäpuolella. Oven voi lukita sisäpuolelta kahvaan integroidulla lukolla. Tämän parvekeoven saat avautumaan sisäänpäin. Lisäksi ikkunaoven moderni kippimekanismi mahdollistaa miellyttävän vedottoman tuuletuksen oven kautta.

Alumiini-ja teräsovet

Alumiini -ja teräsovet voivat olla osa julkisivulasitusta tai ne voidaan valmistaa erikseen mittatilaustyönä. Valmistamamme alumiini -ja teräsovet ovat CE-merkittyjä. Alumiiniovissa käytämme kotimaisen Purson lämpökatkaistuja profiileja ja teräsovissa Jansenin lämpökatkaistuja profiileja.

Teräsprofiiliovi on oiva valinta, kun ovilta tarvitaan teknistä kestävyyttä kuten konehallit tms. Alumiiniovi taas sopii silloin kun tuotteelta haetaan kustannustehokkuutta ja käyttömukavuutta.

alumiiniseinä-ja-ovi

 

Puoliksi lasitettu vai lasinen parvekeovi?

Ovivalikoimastamme löytyvät myös ns. ikkunaovet, jotka tehdään ikkunan karmiin parvekeovipuitteella. Näin saadaan painikkeet sisä- ja ulkopuolelle. Kätevä ja kustannustehokas vaihtoehto silloin, kun kohteessa ei ole esteettömyysvatimuksia. Ikkunaovemme on aina kokolasinen parvekeovi.

Perinteinen parvekeovi puolestaan voidaan tehdä puoliksi lasitettuna tai kokolasisena parvekeovena.

Lasinen liukuovi on puolestaan hyvä valinta esimerkiksi silloin, kun etsinnässä on terassin ovi, jolla halutaan taata esteetön kulku tilojen välillä. Lasiliukuovi sopii terassin lisäksi myös pieneen tilaan parvekeoveksi, sillä se ei vie tilaa sisätiloista, eikä parvekkeen puolelta avautuessaan.

Meiltä myös asiantunteva asennuspalvelu samasta paikasta. Autamme mielellämme koko prosessin ajan!

 

Parvekeovi tuulijarrulla – käytännöllinen ratkaisu

Parvekeovesta voit valita standardimitoitetun mallin, jonka yläosa on lasia ja alaosa levyä, tai kokolasisen mallin, joka antaa valon tulvia sisään. Tämä parvekeovi avautuu ulospäin ja perinteisesti sivulle, ja siinä on kynnys. Käyttötarkoitus huomioiden parvekeoviin sisältyy aina käytännöllinen tuulijarru, jolla oven voi lukita portaattomasti haluttuun aukiasentoon. Parvekeovesta saa tehtyä myös parioven.

Parvekeovi tuotetiedot

Lasituksesta riippuen parvekeoven U-arvo on 1,0–1.4 W/m²K ja G-arvo on 0.25–0.644. Kysy tarkemmat tiedot myynnistämme. 

U-arvo
1,0 - 1.4 W/m²K
G-arvo
0,25 - 0,644
Karmisyvyys
82 mm
Leveys
790–1090 mm
Korkeus
1790 – 2390 mm
Lisävarusteet
Kaihdin | Ristikot – Solar Candy | Oven levike | Sisäpuolen smyygi
parvekeovi

Ikkunaovi tuotetiedot

Lasituksesta riippuen ikkunaoven U-arvo on 1,0 – 1.4 W/m²K ja G-arvo on 0.25-0.644. Kysy tarkemmat tiedot myynnistämme.

U-arvo
1,0 - 1.4 W/m²K
G-arvo
0,25 - 0,644
Karmisyvyys
82 mm
Leveys
790–1090 mm
Korkeus
1790 – 2390 mm
Lisävarusteet
Kaihdin | Ristikot – Solar Candy | Mikrotuuletus | Tuuletusluukku | Turvahelat | Lasin jakava jakopuite | Sisäpuolen smyygi
ikkunaovi-kippaus