Ranskalaiset parvekeovet

Ranskalaiset ratkaisut ovat jotain aivan uutta Suomessa:  kippi-ikkunan ja perinteisesti sivulle avautuvan ikkunan yhdistelmiä, jolla voit luoda suuremman, täysin avautuvan ikkunan ilman kiinteää välikarmia.

Ranskalaiset parveovet tekevät ranskalaisen parvekkeen. Ranskalainen parveke onkin oiva ratkaisu haluttaessa tuoda pieni pala ulkoilmaelämää sisätiloihin. Tutustu valikoimaamme ja tilaa juuri sinulle sopivat ranskalaiset parvekeovet ja tehdään teille upea ranskalainen parveke!

Kaikki valikoimamme ranskalaiset parvekeovet sisältävät integroidun pinnakaiteen. Vaihtoehtona myös tyylikäs lasikaide - mikä voisikaan olla helpompaa?

Autamme mielellämme valinnassa. Kauttamme on mahdollista saada myös asennuspalvelut, kysy lisää!

TARJOUSPYYNTÖ
Ranskalainen parvekeovi pinnakaiteella.

Ranskalainen parvekeovi (esim. koossa 16x23)

 

Ranskalainen ikkuna on jotain aivan uutta Suomessa. Se on kippi-ikkunan ja perinteisesti sivulle avautuvan ikkunan yhdistelmä, jolla voit luoda suuremman, täysin avautuvan ikkunan ilman kiinteää välikarmia. Ranskalaisessa ikkunassa toinen ikkuna on kippi-ikkuna, jonka voit myös avata perinteisesti sivulle. Toinen yhdistelmän ikkuna on perinteisesti sivulle avautuva.

Ranskalainen parvekeovi yksiosainen - (esim. koossa 9x21)

 

Yksiosainen ranskalainen parvekeovi tehdään kippi-ikkunana, joka avautuu yläreunasta kipaten ja perinteisesti sivulle. 

Kipattuna ikkuna mahdollistaa sisätilan tuulettumisen miellyttävästi ilman vedontunnetta. Kippi-ikkunan etu on se, ettei tavaroita tarvitse siirtää pois ikkunalaudalta tuulettamisen ajaksi. Kippi-asennossa tuulettaminen on myös turvallista ilman putoamisvaaraa. Perinteisesti sivulle avattuna kippi-ikkuna on helppo ja nopea pestä. Kippi-ikkuna on kolmilasinen mutta yksilehtinen, joten pestäviä lasipintoja on vain kaksi.

Ranskalainen kippi-kiinteä parvekeovi (esim. koossa 16x23)

 

Kippi-kiinteä ikkunalla voit luoda toiminnallisuudeltaan ja ulkonäöltään modernin ikkunakokonaisuuden kustannustehokkaasti. Kippi-kiinteä ikkuna yhdistelmässä toinen ikkuna on kiinteä ja toinen kippi-ikkuna, joka avautuu yläreunasta kipaten tai perinteisesti sivulle. Yhdistelmällä saat ikkunakokonaisuuden tuuletusmahdollisuudella ilman erillistä tuuletusikkunaa. Sopivaan paikkaan valittu kippi-kiinteä ikkuna yhdistelmä tuo rakentamiseen merkittävää kustannussäästöä.