Materiaalivaihtoehtoja eri tarpeisiin

Materiaaliltaan rohkeasti uudenlaiset ikkunat ja ovet. Useita vaihtoehtoja: komposiitti, alumiini, teräs tai puu-alumiini. 

komposiitti
 

Komposiitti – lujaa ja käytön kestävää

Iccuna on Suomen suurin ja kokenein komposiitti-ikkunoiden ja liukuovien valmistaja.

Ikkunoiden raaka-aineena käyttämämme komposiittiprofiili on saksalaisen Veka Ag:n pitkäaikaisen tuotekehityksen taidonnäyte. VEKA AG toimittaa yli 40 vuoden kokemuksella ikkunaprofiileja 50 maahan yli 2000 tyytyväiselle ikkunavalmistajalle. 

Iccunan komposiittimateriaali on lujaa ja käytön kestävää, joka ei hätkähdä sään vaihteluita. Se ei kellastu eikä vaihda väriä. Me annamme tuotteillemme 10 vuoden täyden takuun, joka kattaa koko toimituksen. 

Komposiittituotteemme ovat pitkäikäisiä, moderneja, kauniita ja kestävät rajuakin käyttöä. Valitsemalla meidän komposiittituotteemme ikkunoiksi takaamme, että et tule pettymään. 

alumiiniprofiili-leikkauskuva-korj
 

Alumiini tuo energiatehokkuutta,
teräs kestää aikaa 

Iccuna valmistaa alumiini- ja teräsovet sekä alumiini-ikkunat vuosien kokemuksella. Lisäksi valmistamme alumiinirakenteisia lasiseiniä ja julkisivujärjestelmiä. Valmistamme tuotteet aina asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan. Tuotteet voi tilata meiltä asennettuna tai tuotetoimituksena.

Alumiini materiaalina tarjoaa pitkää käyttöikää ja energiatehokkuutta. Teräs taas kestää aikaa ja kulutusta sekä mahdollistaa suurempien kokonaisuuksien toteuttamisen. 

Alumiini-ja terästuotteille annamme 3 vuoden takuun.

puualumiini
 

Puualumiini – puun kestävyys ja alumiinin huolettomuus

Puualumiini-ikkunoissa sisäpuite ja karmi ovat puuta, ulkopuite ja karmin ulkopuoli alumiinia. Helat ovat kestävää terästä. Puualumiini-ikkunassa yhdistyy puun kestävyys ja alumiinin huolettomuus. Alumiinivuoraus tekee ikkunoiden ulkopuolesta lähes huoltovapaan, ja sisäpuolen puupintoja pystyy käsittelemään haluamallaan tavalla.

Iccunan puualumiini-ikkunatehdas on toiminut jo vuodesta 1968, yrityskauppojen myötä vuona 2023 Iccunaan liitetty entinen Virkkalan Puunjalostus Oy on aina ollut tunnettu korkealaatuisista tuotteistaan. Erinomainen tuotelaatumme onkin vahva perusta koko toiminnallemme.

Puualumiini-ikkunoille annamme 3 vuoden takuun.