Ikkunat

Modernit, näyttävät ja käytännölliset uudet ikkunat uusrakentamiseen ja saneerauskohteisiin. Iccunan valikoimaan kuuluvat 100 % vesitiiviit komposiitti-ikkunat moderneilla kippi- ja liukuominaisuuksilla sekä niiden yhdistelmät. Lisäksi ikkunavalikoimaamme kuuluvat suosioon nousseet kippi-ikkunat, kiinteät ikkunat sekä kiinteällä ikkunalla toteutettavat suuret lasiseinät. Iccunalla voit rakentaa kustannustehokkaasti markkinoiden suurinta lasipintaa. Kun tarvitset uusia ikkunoita, tutustu ja ihastu valikoimaamme.

Monipuolisella ikkunavalikoimalla tuomme Suomeen uudenlaista ikkuna-ajattelua niin omakotitaloihin, mökille, varastoon kuin muihinkin kohteisiin.

Ikkunan hinta riippuu monesta osatekijästä, voit tehdä tarjouspyynnön niin kerromme sinulle kuinka paljon ikkunasi maksavat. Mikäli tiedät mitkä ikkunat tarvitset voit tilata ne myös verkkokaupastamme. Autamme aina mielellämme!

Kaikki ikkunat valmistetaan tehtaallamme Suomen Nivalassa.

Uudiskohteissa myös ikkunoiden asennus saatavilla kauttamme! Saneerauskohteissa ikkunoiden asennuspalvelut onnistuvat jälleenmyyjien kautta. Autamme mielellämme lähimmän jälleenmyyjän löytämisessä.

TARJOUSPYYNTÖ
Moderni ikkunaratkaisu kotiin.

"Iccunan huoltovapaus, tyylikäs ulkonäkö… Siinäpä tärkeimmät syyt, joiden perusteella valitsin Iccunan tuotteet rakentamaani paritaloon. Olen erittäin tyytyväinen lopputulokseen." - Joni Koskelo, Jyväskylä

Kippi-ikkuna – DK-ikkuna

 

Kippi-ikkuna, josta käytetään myös nimitystä DK-ikkuna (Dreh-Kipp), on Euroopassa ja Skandinaviassa yleinen ikkunamalli ja se soveltuukin erinomaisesti monenlaisiin rakennuksiin. Kippi-ikkuna avautuu yläreunasta kipaten tai perinteisesti sivulle. Kipattuna ikkuna mahdollistaa sisätilan tuulettumisen miellyttävästi ilman vedontunnetta. Kippi-ikkunan etu on se, ettei tavaroita tarvitse siirtää pois ikkunalaudalta tuulettamisen ajaksi. Kippi-asennossa tuulettaminen on myös turvallista ilman putoamisvaaraa. Perinteisesti sivulle avattuna kippi-ikkuna on helppo ja nopea pestä. Kippi-ikkuna on kolmilasinen mutta yksilehtinen, joten pestäviä lasipintoja on vain kaksi.

Kiinteä ikkuna

 

Kiinteällä ikkunalla voit korvata avautuvan ikkunan paikassa, jossa ikkunaa ei arkikäytössä tarvitse avata. Kiinteää ikkunaamme voidaan käyttää myös sisäikkunana. Kiinteä ikkuna on yksikertaisen tyylikäs. Nerokkaan kennorakenteen ansiosta kiinteä ikkuna on lämmin ja tiivis. Kiinteiden ikkunoiden suosio on kasvussa ja sopivaan paikkaan valittu kiinteä ikkuna tuo rakentamiseen merkittävää kustannussäästöä. Iccunalta saat myös erilaisia kiinteän ikkunan ja kippi-ikkunan yhdistelmiä, joilla voit luoda uudenlaisia ikkunaratkaisuja.

Kippi-kiinteä ikkuna

 

Kippi-kiinteä ikkunalla voit luoda toiminnallisuudeltaan ja ulkonäöltään modernin ikkunakokonaisuuden kustannustehokkaasti.

Kippi-kiinteä ikkuna yhdistelmässä toinen ikkuna on kiinteä ja toinen kippi-ikkuna, joka avautuu yläreunasta kipaten tai perinteisesti sivulle. Yhdistelmällä saat ikkunakokonaisuuden tuuletusmahdollisuudella ilman erillistä tuuletusikkunaa. Sopivaan paikkaan valittu kippi-kiinteä ikkuna yhdistelmä tuo rakentamiseen merkittävää kustannussäästöä.

Ranskalainen ikkuna

 

Ranskalainen ikkuna on jotain aivan uutta Suomessa. Se on kippi-ikkunan ja perinteisesti sivulle avautuvan ikkunan yhdistelmä, jolla voit luoda suuremman, täysin avautuvan ikkunan ilman kiinteää välikarmia. Ranskalaisessa ikkunassa toinen ikkuna on kippi-ikkuna, jonka voit myös avata perinteisesti sivulle. Toinen yhdistelmän ikkuna on perinteisesti sivulle avautuva.

 

Tutustu myös ranskalaisiin oviin

Kippi-liukuikkuna

 

Kippi-liukuikkuna avautuu nimensä mukaisesti yläreunasta kipaten tai sivulle liu’uttamalla. Kippi-liukuikkunassa on helppokäyttöinen, yhden käden avausmekanismi. Kääntämällä kahvan ylöspäin, ikkuna avautuu yläreunasta kipaten tuuletusasentoon. Kääntämällä kahvan keskiasentoon voi ikkunan liu’uttaa sivulle auki. Kippi-liukuikkunassa on 6 lukituspistettä, joista jokaisella sivulla on vähintään yksi. Tämä varmistaa ikkunan tiiviin ja huolellisen sulkeutumisen.

Lataa Iccuna-esite

Tutustu Iccunaan sekä laatuikkunoihin ja oviin. Mistä Iccunan laatu muodostuu?Lataa tästä