ikkuna-kansi

Modernit, näyttävät ja käytännölliset ikkunat


Ikkunat

Modernit, näyttävät ja käytännölliset uudet ikkunat uudisrakentamiseen ja saneerauskohteisiin.

Iccunan valikoimaan kuuluvat huoltovapaat komposiitti-ikkunat moderneilla kippikääntö ominaisuuksilla sekä kiinteä ikkunat ja näiden yhdistelmät. Valikoimassamme on myös perinteiset puualumiini-ikkunat niin avattavina kuin kiinteinä ikkunoina.

Ikkunavalikoimamme suurimman suosion on saavuttanut kippi-kääntöikkuna jossa ikkunan yläreuna kippaa tuuletusasentoon ja näin varmistaa miellyttävän vedottoman tuuletuksen.

Kaikki Ikkunamme valmistetaan tehtaillamme Suomessa Nivalassa, Kaustisilla tai Ylöjärvellä.

ikkuna03
ikkuna04

Tutustu ja ihastu ikkunavalikoimaamme: 

KIPPI-IKKUNA | KIINTEÄ IKKUNA | KIPPI-KIINTEÄ IKKUNA | RANSKALAINEN IKKUNA | TUULETUSIKKUNA

Monipuolisella ikkunavalikoimalla tuomme Suomeen uudenlaista ikkuna-ajattelua niin omakotitalon ikkunoihin, mökin ikkunoihin, varaston ikkunoihin kuin muihinkin kohteisiin.

Lue lisää myös ikkunoiden energiatehokkuudesta ja hinnasta.

Kippi-ikkuna – DK-ikkuna

Kippi-ikkuna, josta käytetään myös nimitystä DK-ikkuna (Dreh-Kipp), on Euroopassa ja Skandinaviassa yleinen ikkunamalli ja se soveltuukin erinomaisesti monenlaisiin rakennuksiin. Kippi-ikkuna avautuu yläreunasta kipaten tai perinteisesti sivulle. Kipattuna ikkuna mahdollistaa sisätilan tuulettumisen miellyttävästi ilman vedontunnetta. Kippi-ikkunan etu on se, ettei tavaroita tarvitse siirtää pois ikkunalaudalta tuulettamisen ajaksi. Kippi-asennossa tuulettaminen on myös turvallista ilman putoamisvaaraa. Perinteisesti sivulle avattuna kippi-ikkuna on helppo ja nopea pestä. Kippi-ikkuna on kolmilasinen mutta yksilehtinen, joten pestäviä lasipintoja on vain kaksi. Katso tuotetiedot ->

kippi-kääntö ikkuna 1

Kiinteä ikkuna

Kiinteällä ikkunalla voit korvata avautuvan ikkunan paikassa, jossa ikkunaa ei arkikäytössä tarvitse avata. Kiinteää ikkunaamme voidaan käyttää myös sisäikkunana. Kiinteät ikkunat ovat yksikertaisen tyylikkäitä. Nerokkaan kennorakenteen ansiosta kiinteä ikkuna on lämmin ja tiivis. Kiinteiden ikkunoiden suosio on kasvussa ja sopivaan paikkaan valittu kiinteä ikkuna tuo rakentamiseen merkittävää kustannussäästöä. Iccunalta saat myös erilaisia kiinteän ikkunan ja kippi-ikkunan yhdistelmiä, joilla voit luoda uudenlaisia ikkunaratkaisuja. Katso tuotetiedot ->

Kiinteä-ikkuna015

Kippi-kiinteä ikkuna

Kippi-kiinteä ikkunalla voit luoda toiminnallisuudeltaan ja ulkonäöltään modernin ikkunakokonaisuuden kustannustehokkaasti.

Kippi-kiinteä ikkuna yhdistelmässä toinen ikkuna on kiinteä ja toinen kippi-ikkuna, joka avautuu yläreunasta kipaten tai perinteisesti sivulle. Yhdistelmällä saat ikkunakokonaisuuden tuuletusmahdollisuudella ilman erillistä tuuletusikkunaa. Sopivaan paikkaan valittu kippi-kiinteä ikkuna yhdistelmä tuo rakentamiseen merkittävää kustannussäästöä. Katso tuotetiedot ->

Kippi-kiinteä ikkuna 1

Ranskalainen ikkuna

Ranskalainen ikkuna on jotain aivan uutta Suomessa. Se on kippi-ikkunan ja perinteisesti sivulle avautuvan ikkunan yhdistelmä, jolla voit luoda suuremman, täysin avautuvan ikkunan ilman kiinteää välikarmia. Ranskalaisessa ikkunassa toinen ikkuna on kippi-ikkuna, jonka voit myös avata perinteisesti sivulle. Toinen yhdistelmän ikkuna on perinteisesti sivulle avautuva. Katso tuotetiedot ->

Tutustu myös ranskalaisiin oviin

ranskalainen-ikkuna

Puualumiini-ikkunat

Puualumiini-ikkuna on perinteinen ikkuna jossa ulkopinta on alumiinia ja sisäpuoli puuta.

Puualumiini-ikkunoista voidaan valmistaa tuuletusikkunoita, avattavia -tai kiinteitä  ikkunoita. Ulkopuolen alumiiniosien väri on vapaasti valittavissa. Avattavissa puualumiini-ikkunoissa saat sälekaihtimen suojaan kätevästi puitteiden väliin. Karmivaihtoedot ovat 131, 170 ja 210mm. Katso tuotetiedot ->

puualumiini-ikkuna2
Lasiliukuovi-terassille

Ikkunoiden hinta ja asennus

Uusien ikkunoiden hinta riippuu monesta osatekijästä. Hintaan vaikuttaa esimerkiksi ikkunoiden lisävarusteet, koko, sekä valitut ikkunamallit.

Erilaisia ikkunamalleja ovat muun muassa kiinteät ikkunat, sekä kätevät kippi-ikkunat. Lisävarusteita löytyy myös kattavasti. Lisäilmettä voi luoda valitsemalla ikkunoihin ristikot tai jakopuitteet. Käytännöllisyyttä voi lisätä esimerkiksi valitsemalla ikkunoihin lisävarusteeksi hyttysverkot tai vekkikaihtimet.

Voit tehdä tarjouspyynnön niin kerromme sinulle kuinka paljon uudet ikkunat tulisivat maksamaan meiltä tilattuna. Mikäli tiedät mitkä ikkunat tarvitset voit tilata ne myös verkkokaupastamme. Autamme aina mielellämme!

Uudiskohteissa myös ikkunoiden asennus saatavilla kauttamme! Saneerauskohteissa ikkunoiden asennuspalvelut onnistuvat jälleenmyyjien kautta. Autamme mielellämme lähimmän jälleenmyyjän löytämisessä.

Energiatehokkaat ikkunat

Iccunan valmistamat ikkunat ovat energiatehokkaita. Ikkunoiden valinnassa on hyvä kiinnittää huomiota ikkunoiden U-arvoon.

U-arvo tarkoittaa ikkunoiden lämmönläpäisykerrointa, joka kertoo kuinka paljon ikkunarakenne läpäisee lämpöä. Hyvä U-arvo kertoo siis ikkunoiden energiatehokkuudesta. Lasituksesta riippuen kiinteän ikkunan, sekä kippi-ikkunan U-arvo on 0,8–1.4 W/m²K ja G-arvo on 0.25–0.644. 

Kippi-ikkuna tuotetiedot

Lasituksesta riippuen ikkunan U-arvo on 0,8–1.4 W/m²K ja G-arvo on 0.25–0.644. Kysy tarkemmat tiedot myynnistämme.

U-arvo
0,8 - 1.4 W/m²K
G-arvo
0,25 - 0,644
Karmisyvyys
82 mm
Leveys
MSEY 410–1590 mm
Korkeus
MSEY 490–2390 mm
Lisävarusteet
Hyttysverkko – Solar Sandy | Kaihdin | Ristikot – Solar Candy | Mikrotuuletus | Turvahelat | Lasin jakava jakopuite | Sisäpuolen smyygi
kippi-ikkuna-kippi1

Kiinteä ikkuna - tuotetiedot

Lasituksesta riippuen kiinteän ikkunan U-arvo on 0,8–1.4 W/m²K ja G-arvo on 0.25–0.644. Kysy tarkemmat tiedot myynnistämme.

U-arvo
0,8 - 1.4 W/m²K
G-arvo
0,25 - 0,644
Karmisyvyys
82 mm
Leveys
MEK 390–4000 mm
Korkeus
MEK 390–2600 mm
Lisävarusteet
Kaihdin | Ristikot – Solar Candy | Lasin jakava jakopuite | Sisäpuolen smyygi
kiintea-ikkuna-pieni

Kippi-kiinteä ikkuna tuotetiedot

Lasituksesta riippuen kippi-kiinteä ikkunan U-arvo on 0,8–1.4 W/m²K ja G-arvo on 0.25–0.644. Tarkemmat tuotetiedot löydät tuotekortista.

U-arvo
0,8 - 1.4 W/m²K
G-arvo
0,25 - 0,644
Karmisyvyys
82 mm
Leveys
MSEY 890–2590 mm (puite max 1090mm)
Korkeus
MSEY 490–2390 mm
Lisävarusteet
Hyttysverkko – Solar Sandy | Kaihdin | Ristikot – Solar Candy | Turvahelat | Lasin jakava jakopuite | Sisäpuolen smyygi
kippi-kiintea21

Ranskalainen ikkuna tuotetiedot

Lasituksesta riippuen ranskalaisen ikkunan U-arvo on 0,8–1.4 W/m²K ja G-arvo on 0.25–0.644. Kysy tarkemmat tiedot myynnistämme.

U-arvo
0,8 - 1.4 W/m²K
G-arvo
0,25 - 0,644
Karmisyvyys
82 mm
Leveys
MSEY 890–1790 mm
Korkeus
MSEY 490–2390 mm
Lisävarusteet
Kaihdin | Ristikot – Solar Candy | Mikrotuuletus | Turvahelat | Lasin jakava jakopuite | Sisäpuolen smyygi
ranskalaiset-parvekeikkuna-auki

Puualumiini-ikkunat, avattava ja kiinteä

Kysy tarkemmat tiedot myynnistämme.

U-arvo
0,85 - 1,0 W/m²K
G-arvo
0,25 - 0,644
Karmisyvyys
131, 170, 210 mm
Leveys
MSEA 290–2490 mm | MEKA 290–2990 mm
Korkeus
MSEA 390–2490 mm | MEKA 390–2590 mm
Lisävarusteet
Hyttysverkko – Solar Sandy | Kaihdin | Irtoristikot | Karmin kiinnitysreiät
puualumiini