Ikkunat

Modernit, näyttävät ja käytännölliset uudet ikkunat uusrakentamiseen ja saneerauskohteisiin. Iccunan valikoimaan kuuluvat 100 % vesitiiviit komposiitti-ikkunat moderneilla kippi- ja liukuominaisuuksilla sekä niiden yhdistelmät.

Lisäksi ikkunavalikoimaamme kuuluvat suosioon nousseet kippi-ikkunat, kiinteät ikkunat sekä kiinteällä ikkunalla toteutettavat suuret lasiseinät. Kaikki ikkunat valmistetaan tehtaallamme Suomen Nivalassa.

Iccunalla voit rakentaa kustannustehokkaasti markkinoiden suurinta lasipintaa.

Tutustu ja ihastu ikkunavalikoimaamme:

KIPPI-IKKUNA | KIINTEÄ IKKUNA | KIPPI-KIINTEÄ IKKUNA | RANSKALAINEN IKKUNA | KIPPI-LIUKU IKKUNA

Monipuolisella ikkunavalikoimalla tuomme Suomeen uudenlaista ikkuna-ajattelua niin omakotitalon ikkunoihin, mökin ikkunoihin, varaston ikkunoihin kuin muihinkin kohteisiin.

Lue lisää myös ikkunoiden energiatehokkuudesta ja hinnasta.

TARJOUSPYYNTÖ
Modernit ikkunat

"Iccunan huoltovapaus, tyylikäs ulkonäkö… Siinäpä tärkeimmät syyt, joiden perusteella valitsin Iccunan tuotteet rakentamaani paritaloon. Olen erittäin tyytyväinen lopputulokseen." - Joni Koskelo, Jyväskylä

Kippi-ikkuna – DK-ikkuna

Kippi-ikkuna, josta käytetään myös nimitystä DK-ikkuna (Dreh-Kipp), on Euroopassa ja Skandinaviassa yleinen ikkunamalli ja se soveltuukin erinomaisesti monenlaisiin rakennuksiin. Kippi-ikkuna avautuu yläreunasta kipaten tai perinteisesti sivulle. Kipattuna ikkuna mahdollistaa sisätilan tuulettumisen miellyttävästi ilman vedontunnetta. Kippi-ikkunan etu on se, ettei tavaroita tarvitse siirtää pois ikkunalaudalta tuulettamisen ajaksi. Kippi-asennossa tuulettaminen on myös turvallista ilman putoamisvaaraa. Perinteisesti sivulle avattuna kippi-ikkuna on helppo ja nopea pestä. Kippi-ikkuna on kolmilasinen mutta yksilehtinen, joten pestäviä lasipintoja on vain kaksi.

Kiinteä ikkuna

Kiinteällä ikkunalla voit korvata avautuvan ikkunan paikassa, jossa ikkunaa ei arkikäytössä tarvitse avata. Kiinteää ikkunaamme voidaan käyttää myös sisäikkunana. Kiinteä ikkuna on yksikertaisen tyylikäs. Nerokkaan kennorakenteen ansiosta kiinteä ikkuna on lämmin ja tiivis. Kiinteiden ikkunoiden suosio on kasvussa ja sopivaan paikkaan valittu kiinteä ikkuna tuo rakentamiseen merkittävää kustannussäästöä. Iccunalta saat myös erilaisia kiinteän ikkunan ja kippi-ikkunan yhdistelmiä, joilla voit luoda uudenlaisia ikkunaratkaisuja.

Kippi-kiinteä ikkuna

 

Kippi-kiinteä ikkunalla voit luoda toiminnallisuudeltaan ja ulkonäöltään modernin ikkunakokonaisuuden kustannustehokkaasti.

Kippi-kiinteä ikkuna yhdistelmässä toinen ikkuna on kiinteä ja toinen kippi-ikkuna, joka avautuu yläreunasta kipaten tai perinteisesti sivulle. Yhdistelmällä saat ikkunakokonaisuuden tuuletusmahdollisuudella ilman erillistä tuuletusikkunaa. Sopivaan paikkaan valittu kippi-kiinteä ikkuna yhdistelmä tuo rakentamiseen merkittävää kustannussäästöä.

Ranskalainen ikkuna

 

Ranskalainen ikkuna on jotain aivan uutta Suomessa. Se on kippi-ikkunan ja perinteisesti sivulle avautuvan ikkunan yhdistelmä, jolla voit luoda suuremman, täysin avautuvan ikkunan ilman kiinteää välikarmia. Ranskalaisessa ikkunassa toinen ikkuna on kippi-ikkuna, jonka voit myös avata perinteisesti sivulle. Toinen yhdistelmän ikkuna on perinteisesti sivulle avautuva.

 

Tutustu myös ranskalaisiin oviin

Kippi-liukuikkuna

 

Kippi-liukuikkuna avautuu nimensä mukaisesti yläreunasta kipaten tai sivulle liu’uttamalla. Kippi-liukuikkunassa on helppokäyttöinen, yhden käden avausmekanismi. Kääntämällä kahvan ylöspäin, ikkuna avautuu yläreunasta kipaten tuuletusasentoon. Kääntämällä kahvan keskiasentoon voi ikkunan liu’uttaa sivulle auki. Kippi-liukuikkunassa on 6 lukituspistettä, joista jokaisella sivulla on vähintään yksi. Tämä varmistaa ikkunan tiiviin ja huolellisen sulkeutumisen.

Lataa Iccuna-esite

Tutustu Iccunaan sekä laatuikkunoihin ja oviin. Mistä Iccunan laatu muodostuu?Lataa tästä

 

Ikkunoiden hinta ja asennus

Uusien ikkunoiden hinta riippuu monesta osatekijästä. Hintaan vaikuttaa esimerkiksi ikkunoiden lisävarusteet, koko, sekä valitut ikkunamallit.

Erilaisia ikkunamalleja ovat muun muassa kiinteät ikkunat, sekä kätevät kippi-ikkunat. Lisävarusteita löytyy myös kattavasti. Lisäilmettä voi luoda valitsemalla ikkunoihin ristikot tai jakopuitteet. Käytännöllisyyttä voi lisätä esimerkiksi valitsemalla ikkunoihin lisävarusteeksi hyttysverkot tai vekkikaihtimet.

Voit tehdä tarjouspyynnön niin kerromme sinulle kuinka paljon uudet ikkunat tulisivat maksamaan meiltä tilattuna. Mikäli tiedät mitkä ikkunat tarvitset voit tilata ne myös verkkokaupastamme. Autamme aina mielellämme!

 

Uudiskohteissa myös ikkunoiden asennus saatavilla kauttamme! Saneerauskohteissa ikkunoiden asennuspalvelut onnistuvat jälleenmyyjien kautta. Autamme mielellämme lähimmän jälleenmyyjän löytämisessä.

 

Energiatehokkaat ikkunat

Iccunan valmistamat ikkunat ovat energiatehokkaita. Ikkunoiden valinnassa on hyvä kiinnittää huomiota ikkunoiden U-arvoon.

U-arvo tarkoittaa ikkunoiden lämmönläpäisykerrointa, joka kertoo kuinka paljon ikkunarakenne läpäisee lämpöä. Hyvä U-arvo kertoo siis ikkunoiden energiatehokkuudesta. Lasituksesta riippuen kiinteän ikkunan, sekä kippi-ikkunan U-arvo on 0,8–1.4 W/m²K ja G-arvo on 0.25–0.644. 

 

PYYDÄ TARJOUS