Ikkuna uudella
tavalla

Toiminnalliset sekä ekologisesti valmistetut ikkunat, lasiliukuovet sekä
ranskalaiset ratkaisut kaikkiin kohteisiin.

Tuotteet

Referenssit

Ota yhteyttä

Miksi valitsisit Iccunan?

Maailman paras ikkunaosaaminen on rantautunut Iccunan myötä Suomeen. Suomalaisilla markkinoilla ikkuna- ja ovivalikoimamme on rohkeasti uudenlainen niin ominaisuuksiltaan, toiminnallisuuksiltaan kuin materiaaleiltaankin. Edistyksellisillä tuotteillamme tahdomme hyödyntää lasipintojen monipuolisia mahdollisuuksia ja muuttaa sitä kautta suomalaisten mielikuvia ikkunoista ja ovista.

Oivalla ikkunoiden, ovien ja isojen lasipintojen monimuotoiset mahdollisuudet - me toteutamme ne kustannustehokkaasti.

Ota yhteyttä

Tyytyväisten asiakkaiden matkassa

Lasiliukuovia, parvekeovia, kiinteitä ikkunoita, kippi-ikkunoita tai toimistojen väliseinäratkaisuja. Olemme toteuttaneet lukuisia onnistuneita ikkunaratkaisuja kerrostalokokonaisuuksiin kuin pienempiin omakotitaloihin. Katso lisää toteuttamistamme asiakastöistä ja inspiroidu heille toteutetuista ikkunaratkaisuista! Jokainen kohde on saanut juuri heille suunnattuja ratkaisuja!

 

Lisää asiakaskokemuksia

 

Lue asiakkaidemme kokemuksia Iccunasta

Group 176

Tiesitkö?

Iccuna komposiitti on kestävää ja täysin kierrätettävää materiaalia.

Anna Iccunan valloittaa

Haluamme tarjota sinulle ominaisuuksiltaan, toiminnallisuuksiltaan ja materiaaliltaan rohkeasti uudenlaisen ikkuna- ja ovivalikoiman. Edistyksellisiä ikkunoita ja ovia - uudella tavalla. Valmistamme liukuovet ja ikkunat moderneilla kippi- ja liukuominaisuuksilla Nivalan tehtaallamme, pohjois-pohjanmaalaisella osaamisella.

Ota yhteyttä

Oletko kiinnostunut ikkunoiden sisäpuolen kätevästä SillSystem™ -asennuspaketista?Ota yhteyttä