Ikkunat, lasiovet ja lasiseinät
– uudella tavalla

Toiminnalliset sekä ekologisesti valmistetut ikkunat ja lasituotteet

Tuotteet

Referenssit

Ota yhteyttä

Miksi Iccuna?

Maailman paras ikkunaosaaminen on rantautunut Iccunan myötä Suomeen. Suomalaisilla markkinoilla ikkuna- ja ovivalikoimamme on rohkeasti uudenlainen niin ominaisuuksiltaan, toiminnallisuuksiltaan kuin materiaaleiltaankin. Edistyksellisillä tuotteillamme tahdomme hyödyntää lasipintojen monipuolisia mahdollisuuksia ja muuttaa sitä kautta suomalaisten mielikuvia ikkunoista ja ovista. Oivalla ikkunoiden, lasiovien ja isojen lasipintojen monimuotoiset mahdollisuudet - me toteutamme ne kustannustehokkaasti.

Ota yhteyttä

Tyytyväisten asiakkaiden matkassa

Lasiliukuovia, parvekeovia, kiinteitä ikkunoita, kippi-ikkunoita tai toimistojen väliseinäratkaisuja. Olemme toteuttaneet lukuisia onnistuneita ikkunaratkaisuja kerrostalokokonaisuuksiin kuin pienempiin omakotitaloihin. Katso lisää toteuttamistamme asiakastöistä ja inspiroidu heille toteutetuista ikkunaratkaisuista! Jokainen kohde on saanut juuri heille suunnattuja ratkaisuja!

 

Lisää asiakaskokemuksia

 

Lue asiakkaidemme kokemuksia Iccunasta

Group 176

Tiesitkö?

Iccuna komposiitti on kestävää ja täysin kierrätettävää materiaalia.

Anna Iccunan valloittaa

Haluamme tarjota sinulle ominaisuuksiltaan, toiminnallisuuksiltaan ja materiaaliltaan rohkeasti uudenlaiset ikkunat, lasiovet, lasiset väliseinät ja ranskalaiset ratkaisut. Edistyksellisiä ikkunoita ja ovia - uudella tavalla. Valmistamme liukuovet ja ikkunat moderneilla kippi- ja liukuominaisuuksilla Nivalan tehtaallamme, pohjois-pohjanmaalaisella osaamisella.

Ota yhteyttä

Oletko kiinnostunut ikkunoiden sisäpuolen kätevästä SillSystem™ -asennuspaketista?Ota yhteyttä