Group 176

Tiesitkö?

Iccuna komposiitti on kestävää ja täysin kierrätettävää materiaalia.

Anna Iccunan valloittaa

Haluamme tarjota sinulle ominaisuuksiltaan, toiminnallisuuksiltaan ja materiaaliltaan rohkeasti uudenlaisen lasituotteiden valikoiman, josta löydät edistykselliset ikkunat, lasiovet ja lasiseinät.

Valmistamme liukuovet ja ikkunat moderneilla kippi- ja liukuominaisuuksilla Nivalan tehtaallamme, pohjois-pohjanmaalaisella osaamisella.

Tyytyväisten asiakkaiden matkassa

Lasiliukuovia, parvekeovia, kiinteitä ikkunoita, kippi-ikkunoita tai toimistojen väliseinäratkaisuja. Olemme toteuttaneet lukuisia onnistuneita ikkunaratkaisuja kerrostalokokonaisuuksiin kuin pienempiin omakotitaloihin. Katso lisää toteuttamistamme asiakastöistä ja inspiroidu heille toteutetuista ikkunaratkaisuista! Jokainen kohde on saanut juuri heille suunnattuja ratkaisuja!

 

Lisää asiakaskokemuksia

 

Miksi valitsisit Iccunan?

Maailman paras ikkunaosaaminen on rantautunut Iccunan myötä Suomeen. Suomalaisilla markkinoilla ikkuna- ja ovivalikoimamme on rohkeasti uudenlainen niin ominaisuuksiltaan, toiminnallisuuksiltaan kuin materiaaleiltaankin. Edistyksellisillä tuotteillamme tahdomme hyödyntää lasipintojen monipuolisia mahdollisuuksia ja muuttaa sitä kautta suomalaisten mielikuvia ikkunoista ja ovista.

Oivalla ikkunoiden, ovien ja isojen lasipintojen monimuotoiset mahdollisuudet - me toteutamme ne kustannustehokkaasti.

Asiakkaidemme kokemuksia