Lasiliukuovi

Lasiliukuovi on suosittu vaihtoehto etenkin terassin tai parvekkeen oveksi. Liukuovi avautuu sivulle liu’uttamalla, mikä tuo merkittävää tilansäästöä. Oven liukusuunnan voit valita. Liukuoven parina on aina kiinteällä ikkunalla kustannustehokkaasti toteutettu lasiseinä.

Mallistostamme löydät tyylikkäät lasiliukuovet sekä pieneen tilaan erinomaisesti soveltuvat kippi-liukuovet. Molemmat mallit mahdollistavat matalan kynnyksen, sillä lattiapinnan voi suunnitella kynnyksen tasoon.

Voit myös aina kysyä meiltä lisätietoja ja asennuspalvelua uudisrakennuksiin. Saneerauskohteissa jälleenmyyjämme ovat apunasi liukuovien asennuksessa. 

TARJOUSPYYNTÖ
Liukuovi - Mäkikuja 5

Liukuovi on kevyt ja tyylikäs

Lasiovet ulos tuovat ihastuttavaa avaruutta ja valoisuutta tilaan. Lasiliukuovi luo illuusiota suuresta ikkunasta tai lasiseinäistä, ollen kuitenkin helppo ja kevyt käyttää. Lasiliukuovet soveltuvatkin erinomaisesti terassille tai muuten ulko-oveksi.

Liukuovessa on vakiona painike sisäpuolella ja sormivedin ulkopuolella. Lisävarusteena on saatavana myös heloitus (helapaketti 3), jolla oven voit lukita myös ulkoapäin.

Liukuovella voidaan toteuttaa suuriakin lasiseiniä kustannustehokkaasti. Kysy tarkemmat tuotetiedot myynnistämme.

Kippi-liukuovi – valoisa ratkaisu pieneen tilaan

Kippi-liukuovi soveltuu erinomaisesti terassi- tai parvekeoveksi paikkaan, johon halutaan tilan tuntua tuova lasitus sisä- ja ulkotilan välille, ja missä perinteisesti sivulle avautuvalle ovelle olisi vain vähän tilaa. Kippi-liukuovi avautuu nimensä mukaisesti yläreunasta kipaten tai sivulle liu’uttamalla. Oven liukusuunnan voit valita. Kippi-liukuoven parina on aina kiinteällä ikkunalla kustannustehokkaasti toteutettu lasiseinä. Kippi-liukuovessa on vakiona lukko, jolla voit lukita oven sisäpuolelta. Lisävarusteena on saatavana myös heloitus (helapaketti 3), jolla oven voit lukita myös ulkoapäin.