Lasiliukuovi

Lasiliukuovi avautuu sivulle liu’uttamalla. Oven liukusuunnan voit valita. Liukuoven parina on aina kiinteällä ikkunalla kustannustehokkaasti toteutettu lasiseinä. Iccunan lasiliukuovi mahdollistaa matalan kynnyksen, sillä lattiapinnan voi suunnitella kynnyksen tasoon.

Tunnetko jo kippi-liukuoven mahdollisuudet? Tai oletko mahdollisesti harkinut liukuovea terassille?

 

 

TARJOUSPYYNTÖ
Liukuovi - Mäkikuja 5

Liukuovi ulos - kevyt ja tyylikäs

 

Lasiovet ulos tuovat ihastuttavaa avaruutta ja valoisuutta tilaan. Lasiliukuovi luo illuusio suuresta ikkunasta tai lasiseinäistä, ollen kuitenkin helppo ja kevyt käyttää. Liukuovessa on vakiona painike sisäpuolella ja sormivedin ulkopuolella. Lisävarusteena on saatavana myös heloitus (helapaketti 3), jolla oven voit lukita myös ulkoapäin. Liukuovella voidaan toteuttaa suuriakin lasiseiniä kustannustehokkaasti. Kysy tarkemmat tuotetiedot myynnistämme.

 

Kippi-liukuovi – valoisa ratkaisu pieneen tilaan

Kippi-liukuovi soveltuu erinomaisesti terassi- tai parvekeoveksi paikkaan, johon halutaan tilan tuntua tuova lasitus sisä- ja ulkotilan välille, ja missä perinteisesti sivulle avautuvalle ovelle olisi vain vähän tilaa. Kippi-liukuovi avautuu nimensä mukaisesti yläreunasta kipaten tai sivulle liu’uttamalla. Oven liukusuunnan voit valita. Kippi-liukuoven parina on aina kiinteällä ikkunalla kustannustehokkaasti toteutettu lasiseinä. Kippi-liukuovessa on vakiona lukko, jolla voit lukita oven sisäpuolelta. Lisävarusteena on saatavana myös heloitus (helapaketti 3), jolla oven voit lukita myös ulkoapäin.