Liukuovi

Liukuovi avautuu sivulle liu’uttamalla. Oven liukusuunnan voit valita. Liukuoven parina on aina kiinteällä ikkunalla kustannustehokkaasti toteutettu lasiseinä. Iccunan lasiliukuovi mahdollistaa matalan kynnyksen, sillä lattiapinnan voi suunnitella kynnyksen tasoon.

Tunnetko jo kippi-liukuoven mahdollisuudet?

 

 

TARJOUSPYYNTÖ
Liukuovi - Mäkikuja 5

Liukuovi terassille - liukuu vaivattomasti

 

Liukuovessa on vakiona painike sisäpuolella ja sormivedin ulkopuolella. Lisävarusteena on saatavana myös heloitus (helapaketti 3), jolla oven voit lukita myös ulkoapäin. Liukuovella voidaan toteuttaa suuriakin lasiseiniä kustannustehokkaasti. Kysy tarkemmat tuotetiedot myynnistämme.

 

Kippi-liukuovi

Kippi-liukuovi soveltuu erinomaisesti terassi- tai parvekeoveksi paikkaan, johon halutaan tilan tuntua tuova lasitus sisä- ja ulkotilan välille, ja missä perinteisesti sivulle avautuvalle ovelle olisi vain vähän tilaa. Kippi-liukuovi avautuu nimensä mukaisesti yläreunasta kipaten tai sivulle liu’uttamalla. Oven liukusuunnan voit valita. Kippi-liukuoven parina on aina kiinteällä ikkunalla kustannustehokkaasti toteutettu lasiseinä. Kippi-liukuovessa on vakiona lukko, jolla voit lukita oven sisäpuolelta. Lisävarusteena on saatavana myös heloitus (helapaketti 3), jolla oven voit lukita myös ulkoapäin.