Lasiliukuovi

Lasiliukuovi avautuu sivulle liu’uttamalla. Oven liukusuunnan voit valita. Liukuoven parina on aina kiinteällä ikkunalla kustannustehokkaasti toteutettu lasiseinä.

Iccunan lasiliukuovi mahdollistaa matalan kynnyksen, sillä lattiapinnan voi suunnitella kynnyksen tasoon.

Mieti myös kippi-liukuoven mahdollisuuksia! Kippi-ominaisuudella tuuletat asunnon tai huoneen kätevästi oven yläreunasta.

Lasiliukuovi terassille

Liukuovi on ollut erittäin suosittu ratkaisu jolla saadaan tilansäästöä verrattaessa perinteiseen sivulle avattavaan oveen, osa ulkoilmaa sisälle sekä tuuletetaan tarvittaessa erittäin helposti. 

Voit myös aina kysyä meiltä lisätietoja ja asennuspalvelua uudisrakennuksiin. Saneerauskohteissa jälleenmyyjämme ovat apunasi liukuovien asennuksessa. 

TARJOUSPYYNTÖ
Liukuovi - Mäkikuja 5

Liukuovi ulos - kevyt ja tyylikäs

 

Lasiovet ulos tuovat ihastuttavaa avaruutta ja valoisuutta tilaan. Lasiliukuovi luo illuusiota suuresta ikkunasta tai lasiseinäistä, ollen kuitenkin helppo ja kevyt käyttää.

Liukuovessa on vakiona painike sisäpuolella ja sormivedin ulkopuolella. Lisävarusteena on saatavana myös heloitus (helapaketti 3), jolla oven voit lukita myös ulkoapäin.

Liukuovella voidaan toteuttaa suuriakin lasiseiniä kustannustehokkaasti. Kysy tarkemmat tuotetiedot myynnistämme.

 

Kippi-liukuovi – valoisa ratkaisu pieneen tilaan

Kippi-liukuovi soveltuu erinomaisesti terassi- tai parvekeoveksi paikkaan, johon halutaan tilan tuntua tuova lasitus sisä- ja ulkotilan välille, ja missä perinteisesti sivulle avautuvalle ovelle olisi vain vähän tilaa. Kippi-liukuovi avautuu nimensä mukaisesti yläreunasta kipaten tai sivulle liu’uttamalla. Oven liukusuunnan voit valita. Kippi-liukuoven parina on aina kiinteällä ikkunalla kustannustehokkaasti toteutettu lasiseinä. Kippi-liukuovessa on vakiona lukko, jolla voit lukita oven sisäpuolelta. Lisävarusteena on saatavana myös heloitus (helapaketti 3), jolla oven voit lukita myös ulkoapäin.