liukuovi-kansi2

Lasiliukuovi – tyylikäs, tilaasäästävä ja kotimainen


Liukuovi tuo luonnon sisään

Lasiliukuovi on suosittu vaihtoehto etenkin terassin tai parvekkeen oveksi. Liukuovi avautuu sivulle liu’uttamalla, mikä tuo merkittävää tilansäästöä. Oven liukusuunnan voit valita. Liukuoven parina on aina kiinteällä ikkunalla kustannustehokkaasti toteutettu lasiseinä.

Mallistostamme löydät tyylikkäät lasiliukuovet. Teemme tuotteet aina mittatilaustyönä asiakkaan tarpeen mukaan. Lasiliukuovi mahdollistaa matalan kynnyksen, sillä lattiapinnan voi suunnitella kynnyksen tasoon.

Voit myös aina kysyä meiltä lisätietoja ja asennuspalvelua uudisrakennuksiin. Saneerauskohteissa jälleenmyyjämme ovat apunasi liukuovien asennuksessa. 

liukuovi06

Liukuovi terassille tai parvekkeelle

Lasiovet ulos tuovat ihastuttavaa avaruutta ja valoisuutta tilaan. Terassin liukuovi luo illuusiota suuresta ikkunasta tai lasiseinäistä, ollen kuitenkin helppo ja kevyt käyttää. Lasiliukuovet soveltuvatkin erinomaisesti terassille tai muuten ulko-oveksi.

Liukuovessa on vakiona painike sisäpuolella ja sormivedin ulkopuolella. Lisävarusteena on saatavana myös heloitus (helapaketti 3), jolla oven voit lukita myös ulkoapäin.

Liukuovella voidaan toteuttaa suuriakin lasiseiniä kustannustehokkaasti. Kysy tarkemmat tuotetiedot myynnistämme.

liukuovi07-1

Iccuna liukuovi - tuotetiedot

Lasituksesta ja oven koosta riippuen liukuoven U-arvo on 0.8 – 1,4 W/m2K. Kysy tarkemmat tiedot myynnistämme

U-arvo
1.0 – 1.4 W/m²K
G-arvo
0.25-0.644
Lisävarusteet
Pinnakaide | Lasikaide
Muut lisävarusteet
Vekkikaihdin, ristikot
liukuovi