seinä-kansi

Lasiseinä – tyylikäs, kestävä ja helppohoitoinen


Iccuna-ylöjärvi-7046

Lasiseinät Alumiini, ulko-ja sisäseinät

Lasijulkisivuihin voidaan liittää ovia, avattavia ikkunoita sekä savunpoistoluukkuja.

Asuntomessut-2020-lasiliukuovi-Veljesteco

Lasiseinät komposiitti

Iccunan komposiitti tuotteilla voi rakentaa kustannustehokkaasti lasiseinän niin toimitilaan kuin omakotitaloon. Lasiseinä toteutetaan kiinteällä ikkunalla.

Lasiseinät

Iccunan tuotteilla voit rakentaa kustannustehokkaasti suurtakin lasipintaa. Tänä päivänä käytettävät energiatehokkaat lasielementit mahdollistavat suurienkin lasiseinien tekemisen energiatehokkuudesta tinkimättä. Lasiseinän materiaaliksi on valittavissa komposiitti, alumiini tai puualumiini. Lasiseinät valmistetaan aina mittatilaustyönä ja toteutetaan kiinteillä ikkunoilla. Lasiseinien suunnittelussa on hyvä huomioida erikoislasien tarve, esimerkiksi etelän suuntaan tuleviin lasiseiniin suositellaan auringonsuojalaseja.

MX6A8935-2 2
IMG_7699

Sisälasiseinät

Valmistamme myös Purso P50 järjestelmän mukaisia alumiinirakenteisia sisäseiniä. Käyttö kohteita ovat julkiset laitokset, koulut, teollisuustilat ja liikekiinteistöt. Sisäseinillä saadaan rakennettua näyttäviä ja valoisia ratkaisuja. Sisäseinillä voidaan erottaa hyvin erilaiset tilat toisistaan. Erilaisilla laseilla saadaan äänen eristävyyttä ja näkösuojaa tarvittaessa. Seinät voidaan varustaa myös avattavilla luukuilla, ovilla ja liukuovilla.

Järjestelmässä on useita erilaisia profiileja, joista varmasti löytyy ratkaisu erilaisiin kohteisiin. Lasiseinät valmistetaan aina mittatilaustyönä.

Lasijulkisivut

Käytämme Purso Oy:n kotimaisia lämpökatkaistuja P50L/S, P60L/S ja LK78H profiilijärjestelmiä, jolla saavutamme hyvän lämmöneristyksen ja tarvittaessa myös ääneneristyksen. Rakenteet ovat CE-merkittyjä.

Julkisivujärjestelmässä on useita eri kokoisia profiilivaihtoehtoja, joista valitaan suunnittelu vaiheessa oikea koko, rakenteen kestävyyden ja toimivuuden varmistamiseksi. Ulkopuolen lasituslistoilla voidaan vaikuttaa julkisivun ulkoasuun ja näitä on valittavissa useita erilaisia. Lasiseiniin voidaan myös liittää ovia, aukeavia ikkunoita, sekä savunpoistoluukkuja.

Julkisivussa käytetään 3-kertaisia lasipaketteja, joilla saavutetaan hyvät U-arvot rakenteelle. Tarjolla on useita erilaisia lasityyppejä, kuten auringonsuoja, itsestään puhdistuva, murtosuojalasit ja erilaiset kalvot. Lasijulkisivut valmistetaan aina mittatilaustyönä. Materiaalina käytetään alumiinia.

Lämmin-terassi-rivitalo-750x400