Laadukkaat ikkunat ja ovet


Iccunan ikkunoilla ja ovilla on monta mahtavaa ominaisuutta, joista saat iloa vuosiksi eteenpäin. Siksi voimme antaa tuotteillemme markkinoiden pisimmän takuun. Hyvän mielen tuo myös tieto, että materiaalimme on täysin kierrätettävissä.

Iccunan laatu perustuu maailman johtavan ikkunatoimittajan materiaaliin, korkealaatuisiin heloihin ja laatuvarmaan kotimaiseen valmistukseemme. Tutustu Iccunan tarjoamiin laatuetuihin.

Etsitpä omakotitalon ikkunoita tai minkä tahansa muun kohteen, löydät nämä Iccunalta. 

Ikkunat
Tutustu
Ovet
Tutustu
Lasiliukuovet
Tutustu
Lasiseinät
Tutustu
Ranskalaiset parvekeovet
Tutustu
Lisävarusteet
Tutustu

100 % tiivis

Iccuna pitää lämmön talon sisällä. Kylmyys ja kosteus jääkööt ulkopuolelle. Iccunassa on nerokas lämpöä eristävä kennorakenne. Iccunan puitteen ja karmin kulmien hitsausliitokset tekevät siitä vesi- ja ilmatiiviin.

Tiiviit ikkunat ja ovet vähentävät rakennuksen lämmönhukkaa. Iccuna on verraton valinta matalaenergiataloihin. Valittuasi Iccunan voit olla huoleti myös syksyn sadekeleillä. Iccuna ei vuoda – se on 100 % vesitiivis

Kierrätettävää materiaalia

Iccuna valmistetaan materiaalista, joka on pitkän tuotekehityksen tulos. Tarkoitukseen kehitetty PVC on täysin kierrätettävissä – PVC voi kiertää elinkaarensa aikana 7-10 eri tuotteessa.

Iccunan materiaalin valmistusprosessiin on kiinnitetty erityistä huomiota, ja se kuluttaakin normaalia vähemmän raaka-aineita ja energiaa säästäen näin ympäristöä.

Käytöstä poistettu ikkuna- tai oviprofiili voidaan jauhaa puruksi, sulattaa ja uusiokäyttää.