Laadukkaat ikkunat ja ovet - Iccunalta

Iccunan ikkunoilla ja ovilla on monta mahtavaa ominaisuutta, joista saat iloa vuosiksi eteenpäin. Siksi voimme antaa tuotteillemme markkinoiden pisimmän takuun. Hyvän mielen tuo myös tieto, että materiaalimme on täysin kierrätettävissä.

 

Tutustu tuotteisiimme:

Iccunan laatu perustuu maailman johtavan ikkunapuitetoimittajan materiaaliin, korkealaatuisiin heloihin ja laatuvarmaan kotimaiseen valmistukseemme. Tutustu Iccunan tarjoamiin laatuetuihin.

Etsitpä omakotitalon ikkunoita tai minkä tahansa muun kohteen, löydät nämä Iccunalta. 

 

TARJOUSPYYNTÖ
Iccunan laadukkaat ja modernit ikkunaratkaisut.

100 % tiivis

Iccuna pitää lämmön talon sisällä. Kylmyys ja kosteus jääkööt ulkopuolelle. Iccunassa on nerokas lämpöä eristävä kennorakenne. Iccunan puitteen ja karmin kulmien hitsausliitokset tekevät siitä vesi- ja ilmatiiviin.

Tiiviit ikkunat ja ovet vähentävät rakennuksen lämmönhukkaa. Iccuna on verraton valinta matalaenergiataloihin. Valittuasi Iccunan voit olla huoleti myös syksyn sadekeleillä. Iccuna ei vuoda – se on 100 % vesitiivis

Helppo asennus – SillSystem™

SillSystem™ on ainutlaatuinen ikkunoiden sisäpuolisten osien asennuspaketti, jonka avulla varmistat ikkunoiden helpon asennuksen ja viimeistellyn ulkonäön. Asennuspaketti sisältää valmiit, mittatarkat sisäpuolen smyygit ja kiinnityslistat. Ulkopuolelta Iccunoiden viimeistely tehdään normaaliin tapaan rakennukseen sopivalla tyylillä.

SillSystem™ on suunniteltu tekemään Iccunoiden asennuksesta vaivatonta ja yksinkertaista. Se on nopein ja edullisin tapa viimeistellä Iccunat.

Uudenlaista ikkuna-ajattelua

Iccuna tuo Suomeen Keski-Euroopassa ja muualla Skandinaviassa jo suosiota saaneet modernit ikkunat ja ovet, joilla voit toteuttaa uudenlaisia tilaratkaisuja. Iccuna mahdollistaa uudenlaisen tila-ajattelun ilman lisähintaa.

Voit valita Iccunan joko kippimekanismilla (Tilt & Turn), liukumekanismilla (Tilt & Slide), perinteisesti sivulle avautuvana tai kiinteänä. Tai niiden yhdistelmänä. Iccunalla voit myös rakentaa markkinoiden suurinta lasipintaa, kooltaan jopa 4.0 x 2.6 metriä.

Huoltovapaa

Iccuna kestää kosteutta, auringon paahdetta, paukkupakkasta ja lämpötilanvaihteluita vääntymättä, turpoamatta ja lahoamatta. Iccuna on erittäin pitkäikäinen eikä se kaipaa jatkuvaa huoltoa tai korjausmaalausta. Iccuna on ikääntyessäänkin 100 % vesitiivis.

Iccunaan on valittu paras mahdollinen valmistusmateriaali huomioiden erityisesti ne vaativat olosuhteet, joihin ikkunat ja ovet joutuvat. Karmit ja puitteet valmistetaan tarkoitukseen kehitetystä PVC:stä, ja ne ovat teräsvahvistettuja. Korkealuokkainen valmistusmateriaali takaa kellastumattomuuden.

Toimitusvarma

Iccunan tuotantotilat ja tuotannossa käytettävät koneet sekä laitteet ovat viimeisintä tarjolla olevaa teknologiaa. Moderni valmistustekniikka ja ammattitaitoinen henkilökuntamme varmistavat onnistuneen toimituksen asiakkaalle.

Iccunan henkilöstöllä on yhteenlaskettuna yli 30 vuoden kokemus ikkunoiden ja ovien valmistuksesta sekä rakennusalasta. Tiedämme, mitä viive työmaalla tarkoittaa. Siksi suhtaudumme vakavasti toimitusvarmuuteen – ja voit olla huoletta.

Turvaa sitä tarvitseville

Iccuna soveltuu erinomaisesti tiloihin ja kohteisiin, joissa turvallisuus on etusijalla.

Iccunaan saat lisävarusteena turvalukon, jolloin ikkunan saa helposti avattua tuuletusasentoon, mutta se ei aukea kokonaan ilman avainta. Tällainen turvaikkuna sopii erinomaisesti esimerkiksi päiväkoteihin, hoivakoteihin, kerrostalon yläkerroksiin ja katutason liiketiloihin.

 

Lisäksi valikoimamme ranskalaiset parvekeovet sisältävät integroidun kaiteen putoamisen välttämiseksi.

Kierrätettävää materiaalia

Iccuna valmistetaan materiaalista, joka on pitkän tuotekehityksen tulos. Tarkoitukseen kehitetty PVC on täysin kierrätettävissä – PVC voi kiertää elinkaarensa aikana 7-10 eri tuotteessa.

Iccunan materiaalin valmistusprosessiin on kiinnitetty erityistä huomiota, ja se kuluttaakin normaalia vähemmän raaka-aineita ja energiaa säästäen näin ympäristöä.

Käytöstä poistettu ikkuna- tai oviprofiili voidaan jauhaa puruksi, sulattaa ja uusiokäyttää.

Voimme tarjota myös laajan ja käytännöllisen lisävarustevalikoiman

Tutustu

Tutustu myös moderniin ikkunavalikoimaamme

Ihastu monipuolisiin ikkunavaihtoehtoihin ja valitse tyylisi mukaiset ikkunat ja ovet.Lue lisää