Varaston ja hallin ikkunat

Iccunan ikkunat sopivat ominaisuuksiensa ansioista loistavasti myös piharakennuksien kuten varaston tai hallin ikkunoiksi. 

Saat tilattua ikkunamme mittojesi mukaisesti ja haluamillasi lisävarusteilla kuten hyttysverkolla tai mikrotuuletuksella. Ikkunamme ovat lisäksi  100% vesitiiviitä sekä huoltovapaita. Sinun ei tarvitse myöskään huolehtia ikkunoiden kestosta, sillä iccunamme sisältävät myös 10 vuoden takuun. 

Verkkokaupastamme pystyt tilaamaan haluamasi tuotteet toivomillasi mitoilla. Voit myös aina ottaa meihin yhteyttä ja katsotaan yhdessä hallisi, varastosi tai muun piharakennuksen sopivat ikkunat. 

Ota yhteyttä ja autamme aina erittäin mielellämme

TARJOUSPYYNTÖ
tehdas6-750x400

"Iccunan huoltovapaus, tyylikäs ulkonäkö… Siinäpä tärkeimmät syyt, joiden perusteella valitsin Iccunan tuotteet. Olen erittäin tyytyväinen lopputulokseen." - Joni Koskelo, Jyväskylä

Iso valikoima erilaisia ikkunoita halliin tai varastoon

 

Valikoimastamme löydät perinteisten kiinteiden ikkunoiden lisäksi myös muita vaihtoehtoja kuten kippi-ikkunan, kippi-liukuikkunan sekä muita vaihtoehtoja.  

Pääset tutustumaan kattavaan ikkunavalikoimaamme omalta sivultaan.  

 

Perehdy tarkemmin ikkunoidemme valikoimaan 

 

Tarkista myös liukuoviemme ja parvekeoviemme valikoima jos löytäisimme ikkunoiden lisäksi oven varastoosi tai halliisi. 

 

Ikkunoitamme on käytetty useassa eri varastossa, hallissa sekä muissa rakennuksissa. Referenssilistastamme näet kohteitamme. 

Valitse huoltovapaat ikkunat varastoon tai halliin

Huoltovapaiden ikkunoidemme myötä sinun ei tarvitse huolehtia ikkunoistasi asennuksen jälkeen.

 

Iccunaan on valittu paras mahdollinen valmistusmateriaali huomioiden erityisesti ne vaativat olosuhteet, joihin ikkunat joutuvat. Karmit ja puitteet valmistetaan tarkoitukseen kehitetystä PVC:stä, ja ne ovat teräsvahvistettuja. Korkealuokkainen valmistusmateriaali takaa kellastumattomuuden.

 

Iccunan ikkunoilla on lisäksi 10 vuoden takuu ja ne ovat ikääntyessäänkin 100% vesitiiviitä. Iccuna on todella pitkäikäinen eikä se kaipaa jatkuvaa huoltoa tai korjausmaalausta.

 

Valitse huolettomat ikkunat varastoon, halliin tai muuhun piharakennukseen ja ota yhteyttä!

Lisävarusteiden ja palveluiden avulla viimeistelet piharakennuksen ikkunat

 

Valitse tarvitsemasi lisävarusteet ja lisäpalvelut ikkunoihisi tarjoamastamme. Lisävarusteina on mahdollista hankkia mm. hyttysverkko, mikrotuuletus, jakopuitteet, turvahelat, ristikot ym. Kaikki lisävarusteet ja palvelut näet omalta sivultaan. 

 

Mm. Sillsystem asennuspaketin avulla ikkunoiden asennus käy nopeasti sekä vaivattomasti. 

 

Autamme mielellämme myös lisävarusteiden ja palveluiden valinnassa!

 

Ota yhteyttä

SILLSYSTEM™ -ASENNUSPAKETTI

Iccunaan voit tilata SillSystem™ -asennuspaketin, joka sisältää valmiit, mittatarkat sisäpuolen smyygit ja kiinnityslistat. SillSystem™ on suunniteltu tekemään Iccunoiden sisäpuolen asennuksesta vaivatonta ja yksinkertaista. Se on nopein ja edullisin tapa viimeistellä Iccunat.

Värivaihtoehdot

Voit vapaasti valita Iccunan ulko- ja sisäpuolen väriyhdistelmän. Vakiovärien lisäksi saatavana on 50 erikoisväriä ja lukuisia puukuosivaihtoehtoja sekä mattavärejä. Iccunan ulkopuolen vakiovärit ovat valkoinen (RAL9016), vaalean harmaa (RAL7001) ja tummanharmaa (RAL7015). Iccunan sisäpuolen vakioväri on valkoinen.

Asennuspalvelu

Saat meiltä myös asiantuntevaa ikkunoiden ja ovien asennuspalvelua. Voit asioida saman henkilön kanssa koko tilaus-toimitus-asennus -projektin ajan. Saneerauskohteisiin asennus jälleenmyyjiemme kautta.

Halin tai varaston ikkunat mittojen mukaan valmistettuna

 

Valmistamme kaikki ikkunamme Suomessa Nivalan tehtaalla mittojesi mukaisesti ja varmistamme, että nämä saapuvat rakennuspaikalle juuri sovittuna aikana. Mikäli kaipaat apua ikkunoiden valinnassa, tilauksessa tai haluat lisätietoja niin ota rohkeasti yhteyttä.

 

Ota yhteyttä

Lataa Iccuna-esite

Tutustu Iccunaan sekä laatuikkunoihin ja oviin. Mistä Iccunan laatu muodostuu?Lataa tästä