Iccuna-lisävarusteet


Tutustu laajaan lisävarusteiden ja lisäominaisuuksien valikoimaamme. Hanki samalla kertaa asennusta helpottavat ja käytössä paljon iloa tuovat käytännölliset ratkaisut.

HUOM! Kaikkiin Iccuna-toimituksiin teemme jo tehtaalla valmiiksi uran vesipellille. 

vesipelti-1000x1100
Matta-varivaihtoehdot-360x200

VÄRIVAIHTOEHDOT

Voit vapaasti valita Iccunan ulko- ja sisäpuolen väriyhdistelmän. Vakiovärien lisäksi saatavana on 50 erikoisväriä ja lukuisia puukuosivaihtoehtoja sekä mattavärejä. Iccunan ulkopuolen vakiovärit ovat valkoinen (RAL9016), vaalean harmaa (RAL7001) ja tummanharmaa (RAL7015). Iccunan sisäpuolen vakioväri on valkoinen.

Vekkikaihdin-360x200

VEKKIKAIHTIMET

Iccunaan voit valita laadukkaan Solar Handy Top -sälekaihtimen tai Plisee vekkikaihtimen useista eri värivaihtoehdoista. Solar-kaihdin on ylivoimaisesti markkinoiden kätevin ja suosituin kaihdin.

SillSystem-360x200

SILLSYSTEM™ -ASENNUSPAKETTI

Iccunaan voit tilata SillSystem™ -asennuspaketin, joka sisältää valmiit, mittatarkat sisäpuolen smyygit ja kiinnityslistat. SillSystem™ on suunniteltu tekemään Iccunoiden sisäpuolen asennuksesta vaivatonta ja yksinkertaista. Se on nopein ja edullisin tapa viimeistellä Iccunat.

Pinnakaide-360x200

PINNAKAIDE

Integroitu pinnakaide ikkunaan tai liukuoveen kiinnitettynä. Materiaalisinkattu teräs, värit valittavissa RAL-kartasta.

Lasikaide-360x200

LASIKAIDE

Integroitu lasikaide ikkunaan tai liukuoveen kiinnitettynä. Saatavana myös värillisillä kalvoilla, profiilien värit valittavissa RAL-kartasta.

sahkolla_himmenevat-360x200

SÄHKÖLLÄ HIMMENEVÄT LASIT

Kätevä toiminto, josta on käytössä paljon iloa.

hyttysverkko-360x200

HYTTYSVERKKO

Iccunaan on saatavilla Solar Sandy -hyttysverkkoja, jotka ovat tukevia, kestäviä ja lähes huomaamattomia. Hyttysverkon kehyksen värin voit valita vakioväreistä – valkoinen, ruskea, beige ja harmaa – tai runsaasta määrästä erikoisvärejä.

Ristikko-360x200

RISTIKOT

Iccunaan voit valita Solar Candy -irtoristikon. Nämä näyttävät irtoristikot on helppo kiinnittää ja irrottaa. Valikoimaan kuuluvat yksittäiset suorat jakolistat, symmetriset ja epäsymmetriset ristikot sekä “riippuvat” ristikot.

Mikrotuuletus-360x200

MIKROTUULETUS

Kaikkiin Iccunoihin voit valita mikrotuuletusominaisuuden. Silloin ikkunanpuite jää noin 5 millimetriä raolleen, mikä mahdollistaa korvausilman esteettömän virtauksen.

Turvahelat-360x200

TURVAHELAT

Turvaheloituksella varustettu Iccuna avautuu kippi-asentoon, mutta sen avaaminen perinteisesti sivulle vaatii aina avaimen. Turvaheloitusta käytetään esimerkiksi päiväkotien ja hoivakotien ikkunoissa sekä kerrostalojen yläkerroksissa ja katutason liiketilojen ikkunoissa.

Jakopuite-360x200

JAKOPUITE

Lasin jakavalla jakopuitteella voit luoda Iccunaan haluamaasi ilmettä. Jakopuite on käytännöllinen vaihtoehto irtoristikolle rakennuksissa, joissa halutaan säilyttää perinteinen ilme.

image 1 (2)-1-1

KYSY MYÖS ASENNUSPALVELUA

Saat meiltä myös asiantuntevaa ikkunoiden ja ovien asennuspalvelua. Voit asioida saman henkilön kanssa koko tilaus-toimitus-asennus -projektin ajan. Saneerauskohteisiin asennus jälleenmyyjiemme kautta.