Ajankohtaista

Tuusulan asuntomessut 2020 - Iccunan kohteiden ohjeistus

Tuusulan asuntomessujen  50-vuotisjuhlavuotena tutustumme Tuusulan Rykmentinpuistossa 33 upeaan sekä uniikkiin messukotiin. Iccuna on ollut mukana toteuttamassa kokonaisuutta Tuusulan asuntomessuilla. Iccunan tuotteisiin ja tarjoamaan pääsetkin tutustumaan kahdessa eri kohteessa.

Messut esittelevät kaupunkiasumisen parhaat puolet yhdistettynä kylämäiseen yhteisöön, jossa palvelut sekä naapurit ovat lähellä ja asuminen on terveellistä ja turvallista. Viljapellot ja luontopolut lähtevät suoraan kotien takapihoilta. Taiteen merkitys elämisessä ja olemisessa näkyy niin asuinympäristössä kuin kotien sisällä. 

 

Asuntomessujen teemat

Asuntomessut juhlistaa messujen aikana tulevaisuuden asumista neljän vahvan teeman myötä, jotka ovat asuminen tänään ja huomenna, sisustus- ja rakentaminen, taide ja hyvinvointi sekä vastuullisuus. 

 

 

ASUNTOMESSUJEN AUKIOLOAJAT 3.-30.8. 

Ma-Pe 12:00-20:00 

La-Su 10:00-18:00 

Pe 21.8. 12:00-22:00 pidennetty ilta 

(kohdekohtaisia eroja aukioloissa voi esiintyä) 

 

Messu alueelle voi saapua niin omalla autolla julkisilla kulkuvälineille kuin esimerkiksi polkupyörällä. Pysäköintiin ja kulkuun löydät enemmän ohjeistusta asuntomessujen sivuilta. 

 

Asuntomessut kartta

 

Turvallisuus messuilla avainasemassa 

 

Messujen turvallisuuden varmistamiseksi on laadittu suunnitelma yhteistyössä terveydestä ja turvallisuudesta vastaavien viranomaisten kanssa, jossa ohjeistetaan messuille saapuminen ja alueella liikkuminen. Suunnitelman avulla huolehditaan myös siitä, että kaikki alueella liikkuvat – niin messukävijät kuin henkilökunta – osaavat toimia saumattomasti yhteen turvallisuuden onnistumiseksi. 

 

Messukohteiden tarkempi katsaus

 

Messuilta löydät yhteensä 33 kohdetta joista 30 on avoinna messujen ajan.  Iccunan kohteet löydät kohdenumeroilla 1 ja 4. Kohde 1, Lake Residence  on ihana kaksikerroksinen rivitalo jossa yhdistyy nykyaikaisen asumisen kompaktit asuinneliöt ja ihana skandinaavinen sisustus.  Kohde 4 Paritalo Veljesteco on valoisa CLT-paritalo, jossa yhdistyy puinen ulkopinta sekä sisällä skandinaavinen ja loft-henkinen sisustus.

 

Lake Residence

 

Kohteesta 1, Lake Residence pystyt löytämään useita Iccunan tuotteita mm. lasisen liukuoven, kippi-ikkunoita, ranskalaisen parvekkeen lasikaiteella sekä tupla parvekeovet isoimmasta makuuhuoneesta. Upeassa 80 nelön kohteessa pääset huomaamaan, miten isoilla ikkunoilla tuodaan tilantuntua ja modernilla rakentamisella asumiseen mukavuutta kompaktin kokoiseen asuntoon. Tutustu kattavammin kohteeseen.

  

Lake Residencen ollessa kiertoreitin ensimmäinen kohde on hyvä muistaa ajoittainen ruuhkautuminen. Tällöin kiinnitäthän erityistä huomiota turvaväleihin muihin kanssa messuilijoihin nähden. Henkilömääriä sisätiloihin on rajoitettu viiteen (5) henkilöön yhtä aikaa alakerrassa, viiteen (5) portaissa sekä kymmeneen (10) yläkerrassa. Rivitalon esittelykohteena on päätyhuoneisto numero 4. Etuovelta löydät Iccunan toimijoita, jotka vastaavat lisäkysymyksiin. 

 

Kulkureitti kulkee pääovesta sisään ihanaan avokeittiöön sekä olohuoneeseen. Kulku on sallittu kohteessa keittiön saarekkeen kohdille, josta kulku jatkuu yläkertaan johtaviin portaisiin. Yläkerrasta löydät 3 huonetta sekä WC-tilat. Ensimmäisenä yläkerrassa vastaan tulee lastenhuone, joka sopii mainiosti myös työhuoneeksi. Päädystä löydät kaksi makuuhuonetta lisää, joista isompaan makuuhuoneeseen kulku on sallittu. Makuuhuoneesta matka jatkuu ulos kaksiovisten parvekeovien läpi. Parvekkeelta avautuu maisemat kohti Rykmenttipuiston reunaa, , josta reitti laskeutuu portaita pitkin ulos. Talon vasenta reunaa pitkin palaat takaisin etupihalle, josta pääset suuntaamaan messureitillä eteenpäin.

 

Tuusulan asuntomessut Lake Residence

 

Paritalo Veljesteco 

 

Paritalo Veljesteco (kohde 4) on veljesten rakentama CLT paritalo, jonka ratkaisuissa ja valinnoissa on huomioitu kotimaisuus sekä ekologisuus. Kohteessa skandinaavinen ja moderni puurakentaminen yhdistyy industrial- sekä loft-henkisiin sisustusratkaisuihin. Kohde on rakennettu aktiivisen sekä liikunnallisen 4-henkisen perheen tarpeisiin huomioiden toimivat ratkaisut ja pienet yleelliset hetket arjessa. 

 

Tervetuloa Tuusulan juhlavuoden asuntomessuille! 

Nautitaan yhdessä Asuntomessujen juhlavuodesta, haetaan inspiraatiota tulevaan rakentamiseen tai remontteihin, sekä tullaan nauttimaan kauniista taiteesta. Mikäli sinulla herää kysymyksiä messukohteisiin tai tuotteisiin liittyen ota yhteyttä Iccunan henkilöstöön.

 

Tarjouspyyntö