Ajankohtaista

Ranskalaisen parvekkeen 8 ominaisuutta

Ranskalainen parveke on rantautunut Suomeen vastikään. Ranskalaisella parvekkeella tarkoitetaan parveketta ilman tasannetta missä voi seisoa. Se on kippi-ikkunan ja perinteisesti sivulle avautuvan ikkunan yhdistelmä, jolla voit luoda suuremman, täysin avautuvan ikkunan ilman kiinteää välikarmia. Ranskalaiset parvekkeet ja niiden käyttö on lisääntynyt merkittävästi esimerkiksi kerrostalorakentamisessa. Ranskalaiset ratkaisut omaavat monipuoliset ominaisuudet sekä toiminnallisuudet, joilla pystytään nostamaan pienempienkin kohteiden asumismukavuutta merkittävästi. Seuraavaksi listataan ranskalaisen parvekkeen 8 ominaisuutta.Integroitu kaide

Kaikissa ranskalaisissa parvekkeissa on kaide putoamisen välttämiseksi. Kuitenkin Iccunan ranskalaisissa parvekkeissa kaide on integroitu oveen jo tehtaalla. Tällöin parvekkeen asentaminen on huomattavasti turvallisempaa sekä vältytään asennuksissa turhilta kolhuilta. Integrointi säästää usein aikaa sekä vaivaa, jolloin sopivia kaiteita ei tarvitse etsiä muualta taikka hankkia asentajia tätä varten erikseen. Tällä toiminnalla haluamme varmistaa kaiteen laadun seka toimivuuden jo tehtaalla.

 

 

Kippi-ominaisuus

Kippi-ominaisuus on saatavilla myös ranskalaisiin ratkaisuihin. Kippi-ominaisuudella tarkoitetaan toimintoa, jossa ovi kippaa eteenpäin ja aukaisee pelkästään yläreunaa. Kippi-ominaisuus on erinomainen turvalliseen tuulettamiseen, jolloin sisätila on mahdollista tuulettaa ilman vedontunnetta. Kippi-ominaisuus ei vie lainkaan turhia käyttöneliöitä, jolloin saat huoneistostasi tehokkaamman hyödyn irti.

 

 

Perinteinen aukaisu

Ranskalainen parveke omaa tottakai myös perinteisen sivulta aukaistavan ominaisuuden. Perinteisellä aukaisulla pääset pienemmissäkin yksiöissä nauttimaan raikkaasta ulkoilmasta korkeammistakin kerroksista. Perinteinen aukaisu mahdollistaa myöskin ikkunoiden ulkopintojen pesun oven kääntyessä sivulle.

 

Kippi-kiinteä ranskalainen parvekeovi

Kippi-kiinteä ikkunalla tarkoitetaan yhdistelmää, jossa toinen ikkuna on kiinteä ja toinen kippi-ikkuna, joka aukeaa perinteisesti tai ylhäältä kipaten. Tällä ominaisuudella voit luoda toiminnallisuudeltaan ja ulkonäöltään modernin ikkunakokonaisuuden kustannustehokkaasti. Tällä tapaa saat jälleen tuotua lisää ikkunapintaa huoneistoosi sekä paremmat tuuletusominaisuudet ilman erillisiä tuuletusräppänöitä.

 

Kaksilehtinen ranskalainen parveke

Kaksilehtisella ranskalaisella parvekkeella tarkoitetaan kaksiovista parvekeovea. Kaksilehtiseen ranskalaiseen parvekkeen toisessa ovessa on kippi-ominaisuus ja toisessa ovessa perinteinen sivulta aukeava toiminto, josta kätisyyden saat valita toiveidesi mukaa, Kaksiovisella ratkaisulla saat isomman lasipinnan. Ratkaisu sopii erinomaisesti esimerkiksi makuuhuoneeseen.

Ranskalaiset 1

Ulkonäkö

Iccunan ranskalainen parveke on yhdistelmä monipuolisia toimintoja sekä moderia ulkonäköä. Ranskalaisen parvekkeen kaiteen saat valittua joko lasi- tai pinnakaiteena eri värivaihtoehtojen kera. Tuotteiden karmit sekä profiilit ovat valittavissa vakiovärien lisäksi yli 50 erikoisvärien listalta. Ulkonäkö tulee kestämään kestävien materiaalien ansiosta aina isältä pojalle ja pojanpojalle. Lue lisää tuotteiden ominaisuuksista täältä.

 

Isot lasipinnat

Nykypäiväsessa rakentamisessa pyritään tekemään aina kustannustehokkaampia ratkaisuja. Isojen lasipintojen ansiosta pienemmistäkin yksiöistä saadaan teho irti isojen pintojen avulla. Ranskalaisen oven toiminnallisuuksien ansiosta enään ei tarvita tilaa vieviä tuuletusräppänöitä, jotka jakavat ikkunapintaa pienimpiin osiin. Isot yhtenäiset lasipinnat tuovat enemmän valoa asuntoosi ja helpottavat ikkunoiden pesemistä huomattavasti. Lasipinnan kokoon pystyt vaikuttamaan monipuolisilla erilaisilla ikkunaratkaisuilla. Lue Iltasanomien  juttu valoisasta pienestä yksiöstä, jossa näet Iccunan tuotteet.

 

Turvahela

Lisävarusteet

Ranskalaisen parvekkeen saat tuunattua juuri sinun tilaasi sopivaksi erilaisten lisävarusteiden avulla. Isot lasipinnat vaativat ajoittan myös näkösuojaa sekä pimentämistä. Ranskalaisiin parvekeoviin on saatavilla erilaisia säle- tai vekkikaihtimia useista eri värivaihtoehdoista. Ranskalaiseen parvekkeeseen on saatavilla myös lisävarusteita mm. hyttyssuoja, mikrotuuletus tai turvahela, jolloin ovi aukeaa ainoastaa kipaten yläreunasta ilman avainta. 

 

Voit tutustua tarkemmin tuotetietoihin ranskalaiset parvekeovet -tuotesivulla. Jos olet jo valmis tilaamaan niin piipahda verkkokauppaamme ostoksille ja tilaa omasi. Voit myös aina ottaa yhteyttä tai klikata sivuiltamme löytyvästä chatbotista lisätietoja.

 

Tarvitsetko uuteen rakennuskohteeseesi toiminnalista ja tyylikästä ikkunaratkaisua. Ota yhteyttä  Iccunan asiantuntijaan ja etsitään juuri teidän kohteeseen sopivimmat ratkaisut.