Ajankohtaista

Rakennusliikkeet Iccunan matkassa

Tämän päivän rakentamisessa tehokkaiden neliöiden hyödyntäminen, suuret lasipinnat, toiminnalliset ominaisuudet sekä näyttävät ja modernit ratkaisut ovat muodissa. Oletkin sitten rakennuttamassa suuria kerrostalokokonaisuuksia, rivitaloja tai paritaloja on Iccunan tarkoituksena helpottaa ja olla kumppanina rakennusliikkeen kanssa. Iccunan suosituimmat tuotteet ovat ranskalainen lasiparveke integroiduilla kaiteella, liukuovi sekä sisäväliseinät. Kysy lisää tuotteistame asiantuntijoiltamme! 

 

Ranskalainen parvekeovi 

 

Ranskalaisessa parvekeovessa on useita aukaisuominaisuuksia. Kippi-ikkuna jonka tuuletusominaisuus on moderni ja turvallinen. Ikkunasta löytyy myös perinteinen sivulle avautuva mahdollisuus. Ominaisuudet antavat mahdollisuuden luoda suuremman, täysin avautuvan ikkunan ilman kiinteää välikarmilla. Ranskalaiset parvekeovet ovat jo valmiiksi integroiduilla lasi- tai pinnakaiteilla. Kaide asennetaan siis valmiiksi jo tehtaalla mikä luo myös turvallisuutta työmaa rakennusvaiheessa ja ikkunat ovat käyttövalmiita asennushetkestä lähtien.  

 

Nämä nopeuttavat ja helpottavat asennusvaihetta, sillä kaikki tulevat yhdessä paketissa. Lasikaide on tyylikäs ja huomaamaton vaihtoehto uuteen rakentamiseen. Lasipinta tuo paljon valoa asuntoon ja luo julkisivuun harmonisen tunnelman.  

Lue lisää ranskalaisista parvekeovista!

 

Ranskalaisia Ikkunoista on mahdollisuus valita useita esimerkkikokoja 

16x23 Ranskalainen parvekeovi kaksiosainen 

9x21 Ranskalainen parvekeovi yksiosainen 

 

Kaikki tuotteemme ovat huoltovapaita komposiittituotteita, joiden karmit ja pintamateriaalit valmistetaan kierrätettävästä PVC:stä sekä teräksestä. VEKA AG on saksalainen ikkunoiden valmistaja ja yksi maailman suurimmista pvc-ikkuna- ja ovikarmien tuottajista. Itse pvc-materiaali on lujaa ja käytön kestävää materiaalia, joka kestää koviakin sään vaihteluita. Se ei kellastu eikä vaihda väriä. Siksi meilläkin asiakastyytyväisyys on korkealla tasolla.   

 

Lasiliukuovi terassille

Liukuovi

  

Liukuovilla saa kustannustehokkaasti rakennettua kohteisiin lasiseiniä. Liukuovi paritetaan aina kiinteällä ikkunalla, jolloin saadaan entistä enemmän lasipintaa ja valoisuutta kohteeseen. Liukuovi avautuu sivulle liu'uttamalla ja kätisyyden pystymme valitsemaan kohteeseen juuri oikeaksi. Sivulle avautuvalla lasiliukuovella pystytään luomaan lasin molemmille puolille enemmän käyttötilaa tämänpäiväisessä asuinneliöiden tehokkaassa hyödyntämisessä. Iccunan lasiliukuovessa on matala kynnys jonka voi suunnitella lattiapinnan kanssa samaan tasoon.  

 

Liukuovissa on sisäpuolella vedin ja ulkopuolella sormivedin. Sisäpuolen vedin on kevyt ja helppo käyttää. Lisävarusteena on saatavilla myös oven helapaketteja jolloin lukitus ulkopuoleltakin onnistuu. Lue lisää syistä valita lasiliukuovi!

 

U-arvo: 1.0 – 1.4 W/m²K
G-arvo: 0.25-0.644
Lisävarusteet: Pinnakaide | Lasikaide
Muut lisävarusteet: Kaihdin | Ristikot – Solar Candy | Sisäpuolen smyygi

 

 

Väliseinät

 

Lasiset väliseinät luovat työtiloihin yksityisyyttä ja samalla avoimuuden tunnetta. Lasisilla väliseinällä luodaan avokonttorin avoimuus ja valoisuus. Väliseinät mahdollistavat samalla hiljaisia ja viihtyisiä työskentelytiloja. 

Seinät säilyttävät näköyhteyden ympäristöön, mutta eristää äänen tehokkaasti. Väliseinä pystytään toteuttamaan kiinteillä ikkunoilla tai liukuovilla. Lasipintaan saadaan himmennys mahdollisuus mikäli tarvitaan yksityisyyttä kokouksien aikana.

 

Lisävarusteet

 

Väliseiniin ja käyntioviin on mahdollista saada  yksityisyyttä antavia lisävarusteita. mm. sähköllä himmenevät lasit, sekä eri kaihdinvaihtoehtoja. Ovet on mahdollista asentaa pinta-asennuksena, jolloin jalkoja ei tarvitse turhaan nostella.

 

Tarjouspyyntö