Ajankohtaista

Iccuna Oy laajentaa tuoteperhettään

Iccuna Oy laajentaa tuoteperhettään

Huoltovapaita komposiitti-ikkunoita ja liukuovia valmistava Iccuna Oy yhdistää voimansa Kometek Oy:n ja Virkkalan puunjalostus Oy:n kanssa. Kometek Oy valmistaa alumiini- ja terästuotteita Tampereella ja Virkkalan puunjalostus Oy puualumiini-ikkunoita Kaustisella. Iccuna Oy ostaa molempien yritysten koko osakekannan ja yhtiöt jatkavat toimintaansa Iccuna-tuotemerkin alla osana nivalalaista Iccuna-konsernia.

___________________________________________________________________

”Meillä on vahvaa osaamista ikkuna- ja ovivalmistajana. Toimitamme huoltovapaita komposiitti-ikkunoita, liukuovia, parvekeovia ja ranskalaisia parvekeovia teollisuuteen, rakennusliikkeille sekä kuluttajille. Rakennusalalla halutaan ostaa kokonaisuuksia, joten tällä järjestelyllä vastaamme entistä paremmin asiakkaiden kysyntään. Virkkalan puunjalostuksen ja Kometekin myötä tuoteperheemme laajenee ja voimme palvella nyt yhdellä sopimuksella kaikissa ikkuna- ja oviasioissa”, kertoo Teemu Haapalahti, Iccuna Oy:n toimitusjohtaja.

 

Virkkalan Puujalostus Oy

 

Ikkunoita vuodesta 1968 toimittanut Virkkalan puunjalostus Oy on tunnettu vankasta laadustaan.
Yritys toimittaa Kaustisen tehtaalta puualumiini-ikkunoita sekä kuluttajille että rakennusliikkeille. Virkkalan puunjalostus Oy on jatkossa Iccuna Oy:n Kaustisen toimipiste ja tehdaspäällikkönä toimii Jarmo Virkkala.

”Yrityksemme tärkein tavoite on ollut kautta aikojen tuotannon laadun kehittäminen. Tuotteissamme näkyvät perinteiset puusepän kädentaidot. Lopputuloksena käyttäjä saa modernin, viimeistellyn ja aikaa kestävän tuotteen. Nyt jatkamme tätä osaamista ja perinnettä Kaustisella Iccuna-tuotemerkin alla. Yrityskauppa mahdollistaa suunniteltujen tehdasinvestointien toteuttamisen. Lisäksi saamme Iccunan vahvan talous-, myynti- ja markkinointiosaamisen käyttöömme”, iloitsee Virkkalan puunjalostus Oy:n toimitusjohtaja Jarmo Virkkala.

 

Kometek Oy

 

Yhtiö valmistaa ja asentaa Ylöjärvellä alumiini- ja teräsikkunoita, ovia, lasiseiniä ja palotuotteita. Asiakkaina ovat rakennusliikkeet Pirkanmaalla ja pääkaupunkiseudulla. Kometek Oy on jatkossa Iccunan Ylöjärven toimipiste ja tehdaspäällikkönä toimii Sami Hanhisuanto.

”Iccunan myötä kasvumme saa vahvemman pohjan. Iccunan kasvutavoite ja siihen liittyvät suunnitelmat vakuuttivat. Halusimme tuoda kokonaisuuteen puuttuvan osan. Voimme nyt keskittyä entistä paremmin asiakkaidemme tarpeisiin, asiakaskunnan laajentamiseen sekä tuotantoprosessien kehittämiseen”, toteaa Kometek Oy:n toimitusjohtaja Sami Hanhisuanto.

 

yrityskauppa_tiedote

Kuvassa vasemmalta: Sami Hanhisuanto, Kometek Oy, Joni Poikola Iccuna Oy,
Jarmo Virkkala
Virkkalan puunjalostus Oy ja Teemu Haapalahti Iccuna Oy.

 

 

Lisätietojen antajat:

 

Teemu Haapalahti
toimitusjohtaja
040 827 6274
teemu.haapalahti@iccuna.fi

 

Jarmo Virkkala
toimitusjohtaja
040 724 3350
jarmo.virkkala@iccuna.fi

 

Sami Hanhisuanto
toimitusjohtaja
050 477 5080
sami.hanhisuanto@iccuna.fi