Ikkuna uudella tavalla

Iccuna Oy on tuonut Suomen markkinoille ominaisuuksiltaan, toiminnallisuuksiltaan ja materiaaliltaan rohkeasti uudenlaisen ikkuna- ja ovivalikoiman. Edistyksellinen Iccuna muuttaa suomalaisten mielikuvan ikkunoista ja ovista sekä niiden mahdollisuuksista.

Iccuna on tullut jäädäkseen.

TARJOUSPYYNTÖ
yritys-sivu-etu

Uudenlaista tila-ajattelua lasipintaa hyödyntäen

Iccuna Oy valmistaa 100 % vesitiiviit ikkunat ja ovet moderneilla kippi- ja liukuominaisuuksilla.

 

Iccuna lupaa asiakkailleen uutta tila-ajattelua ja mahdollistaa uudenlaisten tilaratkaisujen toteutuksen ilman lisähintaa. Se herättää oivaltamaan ikkunoiden, ovien ja isojen lasipintojen monimuotoiset mahdollisuudet ja tarjoaa tavan toteuttaa ne kustannustehokkaasti. Asiakaslupauksemme kiteytyy sloganiin – Ikkuna uudella tavalla.

 

Kone Iccunan tehtaan tuotantoprosessista.

 

Luotettavaa ikkunaosaamista

Maailman paras ikkunaosaaminen on rantautunut Iccunan myötä Suomeen. Iccunan profiilitoimittajaksi on valittu tarkan harkinnan jälkeen laadukas saksalainen Veka AG, joka on maailman suurin ikkunaprofiilitoimittaja. Veka AG toimittaa yli 40 vuoden kokemuksella ikkunaprofiileja 50 maahan yli 2000 tyytyväiselle ikkunavalmistajalle.

 

Toimitusvarma Iccuna

Iccunan tuotannossa käyttämät koneet ja laitteet ovat viimeisintä tarjolla olevaa teknologiaa. Uusilla koneilla ja laitteilla varmistamme mahdollisimman katkeamattoman tuotantoprosessin ja tuotannon nopean syklin. Toimintamme lähtökohta on tarkka, nopea ja varma toimitus. Tahdomme, että asiakkaamme voivat olla huoletta.

 

Katso Iccunan tuotteiden suoritustasoilmoitus tästä.

 

Iccunalla käytetään viimeisintä tarjolla olevaa teknologiaa.

 

Kotimaisen Iccunan toimitus on tarkka, nopea ja varma.

 

Iccuna - Ikkunat uudella tavalla

Mikä Iccunan ajattelussa ja meidän ikkunoissa ja ovissa on uutta? Kompakti tietopaketti tuotteistamme. Lataa ja lue lisää.Lataa tästä