Suunnittelija - valloita uusilla
ikkunoilla ja ovilla

Olemme tuoneet Suomen markkinoille muualta maailmasta tutut kippi-kääntöikkunat, ranskalaiset ikkunat sekä lasiliukuovet. Moderneilla tuotteilla ja ratkaisuillamme saat valinnanmahdollisuuksia suunnitella uudenlaisia asumisratkaisuja tilaa säästäen.

Ihastu moderneihin ikkunamalleihimme ja valitse kohteeseesi sopivin ratkaisu. Kaikki ikkunat ja ovet ovat korkealaatuisia ja noudattavat suomalaisia rakennusmääräyksiä.

Tarjouspyyntö

 

 

formikuva

 

Tutustu modernien ikkunoiden ja ovien valikoimaamme.  Kansainvälistä tyyliä kotimaiselta valmistajalta.

 

Iccuna arkkitehdin ja suunnittelijan apuna. Lataa ikkunoiden ja ovien ARCHICAD BIM-objektit sekä tuotteiden yksityskohtaiset tiedot mallinnuksiin ja suunnittelusi tueksi.

Kippi-liukuovi

ikkuna2
Archicad BIM

Parvekeovi

ikkuna3
Archicad BIM

Kippi-ikkuna

ikkuna5
Archicad BIM

Ranskalainen ikkuna/ovi

ikkuna4
Archicad BIM

Liukuovi

Ikkuna1
Archicad BIM
Matta-varivaihtoehdot-pieni

Nyt valittavissa upeat mattavärit - ja 50 muuta väriä. Myös puukuoseja.

Kotimaiset, CE-merkityt ikkunat ja ovet ratkaisuineen Iccunalta

Kaikki Iccunan tuotteet ovat suomalaisten rakennusmääräysten mukaisia ja CE-merkittyjä. Ikkunapuitteiden materiaali on vaihteleviin sääolosuhteisiin kehitettyä komposiittia eli korkealaatuista ja kierrätettävää pvc-materiaalia. Materiaali tulee maailman suurimmalta PVC-ikkunaprofiilin toimittajalta, VEKA AG:lta. PVC-ikkunat eivät kellastu eivätkä vaihda väriä. Sekä ikkunat että ovet on vahvistettu teräsrungolla.

Takaamme tuotteidemme
laadun:

10 vuoden takuu

Kierrätettävä materiaali

1

Upeat värivaihtoehdot

Valitse vapaasti ikkunoiden ulko- ja sisäpintojen värit. Vakiovärien lisäksi valittavissasi on 50
erikoisväriä sekä lukuisia puukuosivaihtoehtoja.

2

Suunnittele jotain erilaista

Valitse suunnitelmaasi jotain erilaista:
ranskalaiset ikkunat, kippi-ikkunat, kippi-kääntö-ikkunat, liukuikkunat, liukuovet, lasiväliseinät.

3

Laadukas materiaali takaa
kestävän tuotteen

Tuotteillamme on markkinoiden pisin takuu - 10
vuotta. Laadukas teräsvahvistettu komposiittiratkaisu kestää vaihtelevia sääolosuhteita eikä kolhiinnu. Kellastumaton PVC-materiaali säilyttää lisäksi tuotteen kauniina pitkään.

4

Suunnittele tilaa säästäen

Lupaamme asiakkaillemme uudenlaista tila-ajattelua. Ominaisuuksiltaan ja toiminnallisuuksiltaan uudenlaisilla tuotteillamme luot kustannustehokkaan ja tilaa säästävän ratkaisun.

5

Uutta ajattelua asennukseen

SillSystem™ on ainutlaatuinen ikkunoiden
sisäpuolisten osien asennuspaketti, joka sisältää valmiit, mittatarkat sisäpuolen smyygit ja kiinnityslistat. SillSystem™ takaa siistin jäljen ja nopean asennuksen.

Ikkunapuitteiden laaja värivalikoima

Ikkunakarmien vakioväri on sisäpuolella valkoinen ja ulkopuolella valkoisen lisäksi vaihtoehtoina myös vaaleanharmaa ja tummanharmaa. Voit myös valita erikoisvärin yli 50 värin valikoimasta. Uusimpina tulokkaina ovat moderniin tyyliin sopivat, upeat mattavärit.

Myös puukuoseista on useampiakin vaihtoehtoja. Kysy lisää värivaihtoehdoista.

Tilaa säästävää suunnittelua

Kun tilaa on vähän, voidaan asianmukaisten ikkunoiden valinnalla säästää asunnon tai toimiston käyttötilaa ikkunoiden ja etenkin ovien lähellä. Kippi-ovet ja kippi-ikkunat sekä liukuovet ja liukuikkunat ovat hyviä esimerkkejä tilaa säästävistä ratkaisuista. Nämä modernit mekanismit ovat tulleet jäädäkseen myös Suomen olosuhteissa kestävien ja vesitiiviiden materiaalien myötä.

 

Kippi-ikkunoilla ja kippi-ovilla tilan tuuletus hoituu kätevästi. Kippi-ovista ja -ikkunoista ei tuuletusasennossakaan pääse livahtamaan ulos tai putoamaan korkealta. Siksi ne soveltuvat hyvin mm. koteihin, kouluihin ja päiväkoteihin.

Kiinnostuitko Iccunan ratkaisuista tai heräsikö sinulle lisäkysymyksiä? Pyydä tarjous tai ota meihin yhteyttä!

 

  •