Liukuovi terassille

Iccunan modernit, kestävät ja energiatehokkaat lasiset liukuovet sopivat loistavasti kulkuväyläksi terassille. Lasisen liukuoven avulla tuot ihanan luonnonvalon sisälle ja lisäät asumismukavuutta. Helpot siirtymiset terassille ja terassilta onnistuvat sillä iccunan lasiliukuovi mahdollistaa matalan kynnyksen sekä tarvittaessa suurenkin lasiseinän kustannustehokkaasti.

Voit valita joko perinteisemmän liukuoven tai kippi ominaisuudella varustetun liukuoven riippuen tarpeistasi. Molemmat vaihtoehdot sopivat hyvin terassin liukuoveksi. Tarkemmat tuotetiedot löydät liukuovi sivultamme.

Valitsemalla Iccunan laadukkaat lasiset liukuovet mahdollistat vaivattoman ja helpon terassin käytön. 

 

 

 

TARJOUSPYYNTÖ
liukuovi-salvos1-750x400

Lasiovet terassille - näyttävä ja käytännöllinen

Lasinen liukuovi mahdollistaa tilan säästämisen sekä tyylikkään käynnin terassille. Ilmojen ollessa kylmät tuot vähäisen luonnonvalon sisälle ja pidät kylmyyden ulkona. Lämpimällä säällä liukuovea on helppo pitää auki sen olematta edessä. Samalla pystytään tuomaan sisätilat lähemmäs ulkoilmaa. 10 vuoden takuulla varustetut liukuovet varmistavat huolettoman elämisen. Iccunan liukuovissa on vakiona painike sisäpuolella ja sormivedin ulkopuolella. Lisävarusteiden avulla liukuoven voi lukita myös ulkoa. Voit aina kysyä tarkat tuotetiedot myynnistämme tai tarkastella vaihtoehtoja liukuovi sivullamme.