Kippi-ikkunat

Iccunan komposiitista valmistetut kippi-ikkunat ovat 100% vesitiiviitä hitsattujen kulmiensa ansiosta ja tuovat etenkin Keski-Euroopassa yleistyneen ikkunatyypin ulottuvillesi.

Kippi-ikkunat sopivat loistavasti Suomen olosuhteisiin. Voit käyttää Iccunan kippi-ikkunoita niin uudis- kuin saneerauskohteissakin. Voit myös yhdistellä kippi-ikkunan mm. kiinteään ikkunaan tai liukuikkunaan juuri sinulle sopivalla tavalla.

Kaikki ikkunamme ovat kotimaisia ja ne valmistetaan Nivalan tehtaallaamme vastaamaan juuri sinun tarpeitasi.

Oletko jo tutustunut kippi-ikkunan kaikkiin mahdollisuuksiin? Lue myös asiakkaamme kokemuksia kippi-ikkunoistamme.

Tutustu ja ota yhteyttä tai osta suoraan verkkokaupastamme!

TARJOUSPYYNTÖ
makuuhuone kippi-ikkuna

"Iccunan huoltovapaus, tyylikäs ulkonäkö… Siinäpä tärkeimmät syyt, joiden perusteella valitsin Iccunan tuotteet rakentamaani paritaloon. Olen erittäin tyytyväinen lopputulokseen." - Joni Koskelo, Jyväskylä

DK-ikkuna eli kippi-ikkuna

 

Kippi-ikkunasta käytetään myös nimitystä DK-ikkuna (Dreh-Kipp). DK-ikkuna on Euroopassa ja Skandinaviassa yleinen ikkunamalli ja se soveltuukin erinomaisesti monenlaisiin rakennuksiin. DK-ikkuna avautuu perinteisesti sivulle tai yläreunasta kipaten. Kipattuna kippi-ikkuna mahdollistaa sisätilan tuulettumisen miellyttävästi ilman vedontunnetta. Kippi-ikkunan etuihin voidaan laskea se ettei tavaroita tarvitse siirtää pois ikkunanlaudalta tuulettamisen ajaksi.

Kippi-asennossa tuulettaminen on myös turvallista ilman putoamisvaaraa. Perinteisesti sivulle avattuna kippi-ikkuna on helppo ja nopea pestä. Kippi-ikkuna on kolmilasinen mutta yksilehtinen, joten pestäviä lasipintoja on vain kaksi.

Kippi-ikkunan lisävarusteet

Voit varustaa Iccunan kippi-ikkunan hyödyllisillä lisävarusteilla:

 

  • - hyttysverkko
  • - kaihdin
  • - ristikko
  • - mikrotuuletus
  • - turvahela
  • - lasin jakava jakopuite
  • - sisäpuolen smyygi

Jos tarvitset apua ikkunoiden valintaan tai kippi-ikkunoiden eli dk-ikkunoiden lisävarusteiden hankintaan niin ota yhteyttä ja selvitetään tarpeelliset tiedot.

 

Värivaihtoehdot kippi-ikkunalle

 

Sinun ei tarvitse tyytyä yhteen ja ainoaan värivaihtoehtoon kippi-ikkunoissasi vaan pääset valitsemaan ikkunasi värit useasta eri värivaihtoehdosta kuten tammi, valkoinen, musta, harmaa, tummanharmaa ja tummanruskea.

 


 

Kippi-ikkuna ja kiinteä ikkuna = kippi-kiinteä ikkuna

 

Yhdistämällä kiinteän ikkunan ja kippi-ikkunan saat kaksi ikkunaa samaan pakettiin.

 

Kippi-kiinteä ikkunalla voit luoda toiminnallisuudeltaan ja ulkonäöltään modernin ikkunakokonaisuuden kustannustehokkaasti.

Kippi-kiinteä ikkuna yhdistelmässä toinen ikkuna on kiinteä ja toinen kippi-ikkuna, joka avautuu perinteisesti sivulle tai yläreunasta kipaten. Yhdistelmällä saat ikkunakokonaisuuden tuuletusmahdollisuudella ilman erillistä tuuletusikkunaa. Sopivaan paikkaan valittu kippi-kiinteä ikkuna yhdistelmä tuo rakentamiseen merkittävää kustannussäästöä.

 

Kokonaisuuteen saatavat lisävarusteet vastaavat kippi-ikkunan lisävarusteita.

Kippi-ikkuna ja liukuikkuna = kippi-liukuikkuna

 

Liukuikkunan ja kippi-ikkunan parhaat puolet yhdessä.

 

Kippi-liukuikkuna avautuu nimensä mukaisesti yläreunasta kipaten tai sivulle liu’uttamalla. Kipattavassa liukuikkunassa on helppokäyttöinen, yhden käden avausmekanismi. Kääntämällä kahvan ylöspäin, ikkuna avautuu yläreunasta kipaten tuuletusasentoon. Kääntämällä kahvan keskiasentoon voi ikkunan liu’uttaa sivulle auki. Kippi-liukuikkuna sisältää 6 lukituspistettä, joista jokaisella sivulla on vähintään yksi. Tämän avulla varmistetaan ikkunan tiiviis ja huolellinen sulkeutuminen.

 

Kokonaispaketin mahdolliset lisävarusteet ovat vastaavat kuin kippi-ikkunassa.

 

Lataa Iccuna-esite

Tutustu Iccunaan sekä laatuikkunoihin ja oviin. Mistä Iccunan laatu muodostuu?Lataa tästä