Kiinteät ikkunat

Iccunan kiinteät ikkunat mahdollistavat maksimaalisen suuret lasipinnat. Suuret kiinteät ikkunat ovatkin osa nykyaikaista arkkitehtuuria helppoutensa, näyttävyytensä ja edullisuutensa johdosta. 

Kiinteä ikkuna on helppo puhdistaa sen sisältäessä vain kaksi puhdistettavaa pintaa. Näyttävyys puolestaan on taattu kiinteiden ikkunoiden suuren koon ja maksimoidun lasin määrän ansioista. 

Mihin kiinteä ikkuna sopii?

Mikäli etsit ikkunaa jota ei ole tarvetta avata mutta haluat kuitenkin tuoda luonnonvaloa sisään ja nähdä ulkona odottavat upeat maisemat on Iccunan kiinteä ikkuna oiva valinta.

Kiinteiden ikkunoiden ja lasiliukuoven yhdistelmällä saadaan myös toteutettua näyttävä lasiseinä esimerkiksi terassin ja olohuoneen välille.

Autamme aina mielellämme! Koko valikoimamme ikkunoista näet omalla sivullaan. Kaikki ikkunamme valmistetaan tehtaallamme Suomen Nivalassa.

TARJOUSPYYNTÖ
Kiinteä ikkuna 1

"Iccunan huoltovapaus, tyylikäs ulkonäkö… Siinäpä tärkeimmät syyt, joiden perusteella valitsin Iccunan tuotteet rakentamaani paritaloon. Olen erittäin tyytyväinen lopputulokseen." - Joni Koskelo, Jyväskylä

Kiinteä ikkuna - näyttävä ja helppo valinta

 

Jos ikkunaa ei ole normaalissa arjessa tarvetta avata on kiinteä ikkuna tällöin oikea valinta. Yksinkertaisen tyylikkyytensä ansioista kiinteä ikkuna sopii jokaiseen tilaan.

Kennorakenteen ansiosta kiinteä ikkuna on lämmin ja tiivis. Kiinteiden ikkunoiden suosio onkin nousussa ja sopivaan paikkaan valittu kiinteä ikkuna tuo rakentamiseen merkittävää kustannussäästöä.

Iccunalta saat myös erilaisia kiinteän ikkunan ja kippi-ikkunan yhdistelmiä, joilla voit luoda täysin uudenlaisia ikkunaratkaisuja. Näin pystyt yhdistämään kiinteän ikkunan ja tuuletusluukun. Lisävarusteina kiinteisiin ikkuonoihin on saatavana mm. kaihtimet, hyttysverkot ja ristikot.

Kiinteiden ikkunoiden hinta vaihtelee lisävarusteista ja ikkunan koosta ja muista ominaisuuksista johtuen. Tekemällä tarjouspyynnön, kerromme sinulle kuinka paljon kiinteät ikkunasi maksavat. Mikäli tiedät mitkä kiinteät ikkunat tarvitset voit tilata ne myös verkkokaupastamme.

Kippi-kiinteä ikkuna

Yhdistämällä kippi-ikkunan sekä kiinteän ikkunan voit luoda toiminnaltaan ja ulkonäöltään uudenaikaisen ikkunakokonaisuuden kustannustehokkaasti. Kippi-kiinteässä ikkunassa yhdistyvät kiinteän ikkunan näyttävyys sekä kippi-ikkunan käytännöllisyys. Näit saat tuuletusmahdollisuuden ilman erillistä tuuletusikkunaa. Voit saada huomattavia kustannussäästöjä rakentamisessa valitsemalla sopivat paikat kippi-ikkunan ja kiinteän ikkunan yhdistelmälle. 

Lataa Iccuna-esite

Tutustu Iccunaan sekä laatuikkunoihin ja oviin. Mistä Iccunan laatu muodostuu?Lataa tästä