Omakotitalon ikkunat

Onko tullut aika valita uudet ikkunat omakotitaloon tai vaihtaa vanhat ja kuluneet ikkunat uusiin?

Iccunan valikoimista löydät huoltovapaat, kestävät ja modernit ikkunnaratkaisut jokaiseen omakotitaloon. Miltä kuulostaisi moderni kippi-ikkuna tuuletusräppänöiden tilalle tai vaihtoehtoja tarjoava kippi-liukuikkuna. Iccunalta löydät mm. edellä mainitut sekä kiinteät ikkunat ja erilaisten ikkunoiden yhdistelmät omakotitaloihin.

100% vesitiiviit komposiitti-ikkunat tuovat omakotitalosi ikkunat nykyaikaan. Tiesithän, että ikkunoilla on ratkaiseva merkitys talon energiankulutuksessa ja uusilla ikkunoilla voidaan saavuttaa huomattavia säästöjä.

Mikäli tiedät mitkä ikkunat tarvitset voit tilata ne myös verkkokaupastamme.

Autamme myös aina mielellämme

TARJOUSPYYNTÖ
Moderni ikkunaratkaisu kotiin.

Suomessa valmistetut isot ja pienet ikkunat omakotitaloihin

 

Valmistamme ikkunat juuri toiveidesi mukaisesti, näin voidaan varmistaa, että olet tyytyväinen omakotitalosi uusiin ikkunoihin nyt ja tulevaisuudessa. Tarjolla on myös useita lisävarusteita, kuten hyttysverkko, kaihtimet, turvahelat ym. Tarkat tiedot löydät alempana jokaisen ikkunamallin kohdalta.

 

Kaikki ikkunat valmistetaan tehtaallamme Suomen Nivalassa josta lähtevät niin pienet kuin suuret ikkunat ympäri Suomea. Iccunan tuotantotilat ja tuotannossa käytettävät koneet sekä laitteet ovat viimeisintä tarjolla olevaa teknologiaa. Moderni valmistustekniikka ja ammattitaitoinen henkilökuntamme varmistavat onnistuneen ikkunatoimituksen jokaiseen kohteeseen.

Iccunan henkilöstöllä on yhteenlaskettuna yli 30 vuoden kokemus ikkunoiden ja ovien valmistuksesta sekä rakennusalasta. Tiedämme, mitä viive työmaalla tarkoittaa. Siksi suhtaudumme vakavasti toimitusvarmuuteen, jotta sinun omakotitalosi rakennus tai remontointi pysyy aikataulussa.

Valitse huoltovapaat omakotitalon ikkunat useasta eri vaihtoehdosta

 

Iccunan ikkunoilla on 10 vuoden takuu ja ne ovat ikääntyessäänkin 100% vesitiiviitä. Lisäksi Iccunat ovat huoltovapaita ja ne kestävät kosteutta, auringon paahdetta, paukkupakkasta ja lämpötilanvaihteluita vääntymättä, turpoamatta ja lahoamatta. Iccuna on todella pitkäikäinen eikä se kaipaa jatkuvaa huoltoa tai korjausmaalausta. Löydät meiltä mm. seuraavat kestävät ratkaisut omakotitalon ikkunoiksi:

 

  • - Kippi-ikkuna
  • - Kiinteät ikkunat
  • - Kippi-kiinteä ikkuna
  • - Ranskalainen ikkuna
  • - Kippi-liukuikkuna

Löydät lisätietoja jokaisesta ratkaisusta alempana. Yhdistele eri ikkunoita omakotitalon eri huoneisiin ja luo juuri sinua miellyttävä kokonaisuus. 

Autamme aina mielellämme ikkunoiden valinnassa ja muista kysyä myös asennusmahdollisuudesta uudiskohteissa.

 

Tutustu myös muihin tuotteisiimme kuten liukuoviin ja parvekeoviimme.

 

Ota yhteyttä

"Iccunan huoltovapaus, tyylikäs ulkonäkö… Siinäpä tärkeimmät syyt, joiden perusteella valitsin Iccunan tuotteet rakentamaani paritaloon. Olen erittäin tyytyväinen lopputulokseen." - Joni Koskelo, Jyväskylä

Kippi-ikkuna omakotitaloon

 

Kippi-ikkuna on Euroopassa ja Skandinaviassa yleinen ikkunamalli ja se soveltuukin erinomaisesti mm. omakotitaloihin. Kippi-ikkuna avautuu yläreunasta kipaten tai perinteisesti sivulle. Kipattuna ikkuna mahdollistaa sisätilan tuulettumisen miellyttävästi ilman vedontunnetta. Kippi-ikkunan etu on se, ettei tavaroita tarvitse siirtää pois ikkunalaudalta tuulettamisen ajaksi. Kippi-asennossa tuulettaminen on myös turvallista ilman putoamisvaaraa. Perinteisesti sivulle avattuna kippi-ikkuna on helppo ja nopea pestä. Kippi-ikkuna on kolmilasinen mutta yksilehtinen, joten pestäviä lasipintoja on vain kaksi.

Perinteiset kiinteät ikkunat omakotitaloon

 

Kiinteällä ikkunalla voit korvata avautuvan ikkunan paikassa, jossa ikkunaa ei arkikäytössä ole tarvetta avata. Ykisnkertaisen tyylikäs kiinteä ikkuna mahdollistaa suuretkin lasipinnat. Nerokkaan kennorakenteen ansiosta kiinteä ikkuna on lämmin ja tiivis. Kiinteiden ikkunoiden suosio on kasvussa ja sopivaan paikkaan valittu kiinteä ikkuna tuo rakentamiseen merkittävää kustannussäästöä. Iccunalta saat myös erilaisia kiinteän ikkunan ja kippi-ikkunan yhdistelmiä, joilla voit luoda uudenlaisia ikkunaratkaisuja.

Yhdistele kippi ja kiinteä ikkuna

 

Kippi-kiinteä ikkunalla voit luoda toiminnallisuudeltaan ja ulkonäöltään modernin ikkunakokonaisuuden kustannustehokkaasti.

Kippi-kiinteä ikkuna yhdistelmässä toinen ikkuna on kiinteä ja toinen kippi-ikkuna, joka avautuu yläreunasta kipaten tai perinteisesti sivulle. Yhdistelmällä saat ikkunakokonaisuuden tuuletusmahdollisuudella ilman erillistä tuuletusikkunaa. Sopivaan paikkaan valittu kippi-kiinteä ikkuna yhdistelmä tuo rakentamiseen merkittävää kustannussäästöä.

Uusi ratkaisu omakotitaloon, ranskalainen ikkuna

 

Ranskalainen ikkuna on jotain aivan uutta Suomessa. Se on kippi-ikkunan ja perinteisesti sivulle avautuvan ikkunan yhdistelmä, jolla voit luoda suuremman, täysin avautuvan ikkunan ilman kiinteää välikarmia. Ranskalaisessa ikkunassa toinen ikkuna on kippi-ikkuna, jonka voit myös avata perinteisesti sivulle. Toinen yhdistelmän ikkuna on perinteisesti sivulle avautuva.

 

Vaihtoehtoja tarjoava kippi-liukuikkuna

 

Kippi-liukuikkuna avautuu nimensä mukaisesti yläreunasta kipaten tai sivulle liu’uttamalla. Kippi-liukuikkunassa on helppokäyttöinen, yhden käden avausmekanismi. Kääntämällä kahvan ylöspäin, ikkuna avautuu yläreunasta kipaten tuuletusasentoon. Kääntämällä kahvan keskiasentoon voi ikkunan liu’uttaa sivulle auki. Kippi-liukuikkunassa on 6 lukituspistettä, joista jokaisella sivulla on vähintään yksi. Tämä varmistaa ikkunan tiiviin ja huolellisen sulkeutumisen.

Lataa Iccuna-esite

Tutustu Iccunaan sekä laatuikkunoihin ja oviin. Mistä Iccunan laatu muodostuu?Lataa tästä