Omakotitalon ikkunat

Onko tullut aika valita uudet ikkunat omakotitaloon tai onko omakotitalon ikkunaremontti ajankohtainen? Haluatko omakotitaloosi markkinoiden suurimmat ikkunat? Etkö halua koko ajan olla pesemässä ikkunoita?

Iccunalla on useita vaihtoehtoja uusiin omakotitalon ikkunoihin aina suurista ikkunapinnoista kodikkaisiin ristikkoikkunoihin. Parhaat ikkunat ovat sellaisia, joista ei tarvitse huolehtia eikä niitä tarvitse huoltaa. Lämpö pysyy sisällä ja kylmä ulkona, ja pestäviä ikkunapintoja on vain kaksi. Hyvillä ikkunavalinnoilla tuot käytännöllisyyttä arkeesi.

Laadukkaat ja kestävät ikkunat omakotitaloon

100% vesitiiviit sekä ympäristöystävälliset kierrätettävät komposiitti-ikkunat tuovat omakotitalosi ikkunat nykyaikaan. Tiesithän, että omakotitalon ikkunoilla on ratkaiseva merkitys talon energiankulutuksessa ja uusilla ikkunoilla voidaan saavuttaa huomattavia säästöjä.

Meiltä myös asennuspalvelut uudiskohteisiin! Saneerauskohteissa jälleenmyyjämme ovat apunasi, autamme mielellämme lähimmän jälleenmyyjän löytämisessä.

Mikäli tiedät mitkä ikkunat tarvitset voit tilata ne myös verkkokaupastamme. Autamme myös aina mielellämme! 

TARJOUSPYYNTÖ
Moderni ikkunaratkaisu kotiin.

"Iccunan huoltovapaus, tyylikäs ulkonäkö… Siinäpä tärkeimmät syyt, joiden perusteella valitsin Iccunan tuotteet rakentamaani paritaloon. Olen erittäin tyytyväinen lopputulokseen." - Joni Koskelo, Jyväskylä

Nykyaikaiset, isot ikkunapinnat ja uudenlaiset ominaisuudet 

Iccunan valikoimista löydät huoltovapaat, kestävät ja modernit ikkunaratkaisut jokaiseen omakotitaloon. Miltä kuulostaisi moderni kippi-ikkuna tuuletusräppänöiden tilalle, vaihtoehtoja tarjoava kippi-liukuikkuna tai uusia tuulahduksia Suomeen tuova näyttävä ranskalainen-ikkuna?

 

Iccunalta löydät mm. edellä mainitut sekä kiinteät ikkunat ja erilaisten ikkunoiden yhdistelmät omakotitaloihin.

 

Iccunoillamme on 10 vuoden takuu, ne ovat kierrätettäviä ja ovat ikääntyessäänkin 100% vesitiiviitä. Lisäksi Iccunat ovat huoltovapaita ja ne kestävät kosteutta, auringon paahdetta, paukkupakkasta ja lämpötilanvaihteluita vääntymättä, turpoamatta ja lahoamatta. Iccuna on todella pitkäikäinen eikä se kaipaa jatkuvaa huoltoa tai korjausmaalausta.

 

Lue myös: Ikkunoiden valintaopas

 

Suuret ikkunat omakotitalossa-1-1-1
Vekkikaihtimilla-modernia-tyyllikkyytta-800x420
015-800x420
Iccuna lasiliukuovi

Kotimaista räätälöityä laatua

 

Valmistamme ikkunat juuri toiveidesi mukaisesti, näin voidaan varmistaa, että olet tyytyväinen omakotitalosi uusiin ikkunoihin nyt ja tulevaisuudessa. Tarjolla on myös useita lisävarusteita, kuten hyttysverkko, kaihtimet, turvahelat ym. Tarkat tiedot löydät alempana jokaisen ikkunamallin kohdalta.

 

Omakotitalon ikkunoiden hinta

Ikkunatoimituksen lopullinen hinta muodostuu monesta eri osatekijästä. Mm. ikkunoiden määrä, koko, lisätarvikkeet ja rahti vaikuttavat lopulliseen summaan. Helpoiten saat tarkan hinnan selville ottamalla yhteyttä ja annamme mielellämme tarjouksen!

 

Kaikki ikkunamme ovat Suomessa tuotettuja. Yli 30 vuoden yhteenlasketun kokemuksen omaava henkilökuntamme valmistaa ikkunat tehtaallamme Nivalassa. Tehtaamme on varusteltu viimeisimmällä teknologialla, jotta voimme taata sinulle mahdollisimman modernit ja energiatehokkaat ikkunat. 

 

Laajan kokemuksemme ansiosta tiedämme kuinka viiveet toimituksissa voivat vaikuttaa omakotitalojen remonttien ja rakennustyömaiden aikatauluihin. Tämän vuoksi suhtaudumme äärimmäisellä tarkkuudella ikkunoidemme toimitusvarmuuteen, jotta sinun omakotitalosi rakennus tai remontointi ei jää puuttuvista ikkunoista kiinni.

 

Tutustu myös muihin tuotteisiimme joita voidaan käyttää omakotitaloissa, kuten liukuovet ja parvekeovet.

 

Ota yhteyttä

Kippi-ikkuna omakotitaloon

 

Kippi-ikkuna soveltuu erinomaisesti omakotitaloihin joissa halutaan vaihtoehtoja tuuletukselle. Tai jos ei haluta pitää ikkunaa täysin auki, esimerkiksi lasten takia. Voit avata kippi-ikkunan joko yläreunasta tai perinteisesti sivulle. Tämä mahdollistaa sen, että mahdolliset ikkunalaudalla olevat esineet voidaan tarvittaessa pitää paikallaan. Kiireisessä arjessa myös helppo ylläpito on tärkeää. Kippi-ikkuna onkin helppo ja nopea pestävä sen ollessa kolmilasinen mutta yksilehtinen, joten pestäviä lasipintoja on vain kaksi.

Perinteiset kiinteät ikkunat omakotitaloon

 

Kiinteä ikkuna on perinteisin ikkunamme. Yksinkertainen mutta tyylikäs ulkoasu sopii paikkoihin joissa ikkunaa ei ole tarvetta avata. Kiinteät ikkunamme on valmistettu kennorakenteella joka varmistaa sen, että ikkunat pitävät lämmön sisäpuolella tiiviisti. Tämä ikkunatyyppi on oiva ratkaisu mikäli tavoitellaan kustannussäästöjä. Voit myös halutessasi yhdistellä eri ratkaisujamme kiinteän ikkunan kanssa, jolloin saat juuri sinulle sopivan ratkaisun. 

Yhdistele kippi ja kiinteä ikkuna

 

Kippi-kiinteä ikkuna saat kahden maailman parhaat puolet.

 

Tässä vaihtoehdossa toinen ikkuna on kipattava ja toinen on kiinteä. Tämä vaihtoehto sopii paikkoihin joissa halutaan tuletusmahdollisuus ikkunan kautta mutta koko ikkunaa ei tarvitse avata. Sopii esimerkiksi keittiön tai makuuhuoneen ikkunaksi.

Ihastuttavat ranskalaiset ratkaisut

 

Ranskalaiset ikkunamme tuovat Keski- ja Etelä-Euroopan tuulahduksen Suomen omakotitaloihin. Ranskalaisessa ikkunassa on kaksi ikkunaa vierekkäin joista toinen toimii kuin kippi-ikkuna ja toinen on ns. perinteinen sivulle avautuva ikkuna. Näin voidaan luoda isosti avautuva ikkuna ilman kiinteää välikarmia. Olisiko ranskalainen maalaisromantiikka yhdistettynä eleganssiin lähimpänä sydäntäsi?

 

Vaihtoehtoja tarjoava kippi-liukuikkuna

 

Kippi-liukuikkuna avautuu nimensä mukaisesti yläreunasta kipaten tai sivulle liu’uttamalla. Kippi-liukuikkunan käyttö on helppoa jopa yhdellä kädellä, joten tämä on oikea vaihtoehto ikkunaksi mikäli ikkunalta halutaan paljon vaihtoehtoja. Ikkunassa olevat 6 lukituspistettä varmistavat ikkunan tiiveyden.

Lataa Iccuna-esite

Tutustu Iccunaan sekä laatuikkunoihin ja oviin. Mistä Iccunan laatu muodostuu?Lataa tästä