Mökki-ikkunat

Tilaa säänkestävät ja vähähoitoiset mökin ikkunat ja ovet suoraan Iccunan verkkokaupasta, tai ota yhteyttä, niin autamme sinua sopivimman ikkunaratkaisun valinnassa!

Suomalaiset ovat tunnetusti mökkikansaa ja Suomesta löytyykin yli puoli miljoonaa erilaista mökkiä tai vapaa-ajan asuntoa. Mökki voi olla perheen tärkeä rauhoittumispaikka, mummolan tuttu kesämökki tai mikä tahansa muu. Näitä yhdistävä tekijä on, että ne ovat pääsääntöisesti käytössä vain kesäisin. Tästä huolimatta kesämökin asumismukavuudesta ei mielestämme tule tinkiä. 

Uusilla mökki-ikkunoilla luonnonvaloa ja säänkestävyyttä mökille

Mökkiä rakentaessa tai kunnostaessa yksi käänteentekevimmistä valinnoista ovat mökin ikkunat ja ovet. Vanhaan mökkiin saadaan lisää luonnonvaloa lisäämällä ikkunapintaa. Uusien mökki-ikkunoiden myötä myös energiatehokkuus paranee. 

Halusitpa mökillesi suurta lasipintaa, jopa 4,0 x 2,6 metriä, tai etsit moderneja ja kestäviä ikkunaratkaisuja niin me olemme sinua varten.

Halutessasi voit tilata mökin ikkunat myös suoraan verkkokaupastamme.

TARJOUSPYYNTÖ
Mökin liukuovi

"Iccunan huoltovapaus, tyylikäs ulkonäkö… Siinäpä tärkeimmät syyt, joiden perusteella valitsin Iccunan tuotteet. Olen erittäin tyytyväinen lopputulokseen." - Joni Koskelo, Jyväskylä

Kuinka valita mökin ikkunat?

 

Pohdittaessa mökin ikkunoita on syytä kiinnittää huomiota mm. ikkunoiden pitkäikäisyyteen, helppohoitoisuuteen sekä riittävän suureen kokoon. Iccunalta löydät moderneja ratkaisuja mökkisi ikkunoiksi ja oviksi.

 

Iccunamme ovat huoltovapaita, sisältävät 10 vuoden takuun ja 100% tiiviitä myös vanhetessaan. Lisäksi ne kestävät kosteutta, auringon paahdetta, paukkupakkasta ja lämpötilanvaihteluita vääntymättä, turpoamatta ja lahoamatta. Iccuna on todella pitkäikäinen eikä se kaipaa jatkuvaa huoltoa tai korjausmaalausta. Haluatpa helppoa mökkielämää tai uudet ja käytännölliset ikkunat tuomaan valon taas mökille niin suosittelemme tutustumaan valikoimaamme.

 

Perehdy ikkunoidemme valikoimaan 

Kattavasta ikkunavalikoimastamme haluamasi ratkaisut mökkiin kuin mökkiin

 

Valikoimastamme löydät niin perinteiset kiinteät ikkunat, modernit kippi-ikkunat ja ranskalaiset ikkunat sekä monipuoliset yhdistelmät kippi-kiinteä ikkuna sekä kippi-liukuikkuna.

 

Pääset tutustumaan kattavaan ikkunavalikoimaamme omalta sivultaan. Valmistamme haluamasi mökki-ikkunat mittojesi mukaisesti ja toimitamme nämä täsmälleen sovittuna aikana. Ikkunoiden lisäksi mahdolliset liukuovet sopivat useasti mökille loistavasti. Liukuovemme mahdollistaa matalan kynnyksen, sillä lattiapinnan voi suunnitella kynnyksen tasoon.

 

Perehdy tarkemmin ikkunoidemme valikoimaan 

 

Tutustu myös mökkiin jossa Iccunoilla ja ovilla muokattiin Loviisassa sijaitseva mökki uuteen uskoon suurien lasipintojen avulla. 

 

Lisävarusteet ja -palvelut viimeistelevät kokonaisuuden

 

Ei sovi unohtaa mahdollisia mökkielämää helpottavia lisävarusteita kuten asennuspakettia, hyttysverkkoa, kaihtimia tms. joille löytyy varmasti käyttöä niin kesämökillä kuin muuallakin. Ulkoasustakaan ei tarvitse tinkiä, sillä ikkunat on mahdollista valita useasta eri värivaihtoehdosta. 

 

Ota yhteyttä

SILLSYSTEM™ -ASENNUSPAKETTI

Tilaa Iccunan helppo SillSystem™ -asennuspaketti, joka sisältää valmiit, mittatarkat sisäpuolen smyygit sekä kiinnityslistat. SillSystem™ avulla Iccunat on helppoa, edullista sekä nopeaa asentaa sisäpuolelta mihin tahansa mökille.

Värivaihtoehdot

Pääset valitsemaan mökkisi ikkunat useasta eri värivaihtoehdosta. Suunnittele niin sisä- kuin ulkopuolenkin värimaailma yli 50 erikoisväristä ja usean puukuosin valikoimasta. Vaihtoehtoina myös perinteisemmät värit sekä mattavärit. Iccunan ulkopuolen vakiovärit ovat valkoinen (RAL9016), vaalean harmaa (RAL7001) ja tummanharmaa (RAL7015). Iccunan sisäpuolen vakioväri on valkoinen.

Hyttysverkko

Solar Sandy hyttysverkon avulla pidät ärsyttävät hyttyset poissa juuri siellä missä pitääkin, eli mökin ulkopuolella. Hyttysverkkomme ovat tukevia, kestäviä ja lähes huomaamattomia. Pääset lisäksi valitsemaan hyttysverkon kehyksen värin useasta erikosväristä tai vakioväreistämme – valkoinen, ruskea, beige ja harmaa.

Lataa Iccuna-esite

Tutustu Iccunaan sekä laatuikkunoihin ja oviin. Mistä Iccunan laatu muodostuu?Lataa tästä