Mökki-ikkunat

Suomalaiset ovat tunnetusti mökkikansaa ja Suomesta löytyykin yli puoli miljoonaa erilaista mökkiä tai vapaa-ajan asuntoa. Mökki voi olla perheen tärkeä rauhoittumispaikka, mummolan tuttu kesämökki tai mikä tahansa muu. Näitä yhdistävä tekijä on, että ne ovat pääsääntöisesti käytössä vain kesäisin. Tästä huolimatta kesämökin asumismukavuudesta ei mielestämme tule tinkiä. 

Onko mökkisi pimeä loukko jossa vain uneksitaan luonnonvalosta. Olisiko aika päivittää mökkisi ikkunat? Helppo tapa tuoda luonnonvaloa mökkiin sisälle on ikkunoiden ja ovien uusiminen. Iccunalta löydät useita eri vaihtoehtoja kesämökkisi ikkunoiksi ja oviksi.

Haluatpa rakentaa markkinoiden suurinta lasipintaa, jopa 4,0 x 2,6 metriä tai etsit moderneja ikkunaratkaisuja mökillesi niin me olemme sinua varten. Halutessasi voit tilata ikkunasi myös suoraan verkkokaupastamme.

Autamme aina erittäin mielellämme

TARJOUSPYYNTÖ
Mökin liukuovi

"Iccunan huoltovapaus, tyylikäs ulkonäkö… Siinäpä tärkeimmät syyt, joiden perusteella valitsin Iccunan tuotteet. Olen erittäin tyytyväinen lopputulokseen." - Joni Koskelo, Jyväskylä

Kuinka valita mökin ikkunat?

 

Pohdittaessa mökin rakentamista tai ikkunoiden vaihtoa on useimmiten syytä tutustua saatavilla olevaan valikoimaan etukäteen. Iccunalta löydät kattavan valikoiman moderneja ratkaisuja mökkisi ikkunoiksi ja oviksi, joiden avulla pääset keskittymään mökillä oleelliseen eli rentoutumiseen. Ikkunamme ovat huoltovapaita ja 100% tiiviitä myös vanhetessaan, jolloin sinun ei tarvitse murehtia ikkunoistasi.  Haluatpa mahdollisimman suurta lasipintaa ja käytännöllisyyttä tai uusia ja moderneja ratkaisuja mökkisi ikkunoiksi niin suosittelemme tutustumaan valikoimaamme

Kattava valikoima erilaisia ikkunoita mökille

 

Valikoimastamme löydät niin perinteiset kiinteät ikkunat, modernit kippi-ikkunat, ranskalaiset ikkunat sekä näiden erinäisiä yhdistelmiä. Pääset tutustumaan kattavaan ikkunavalikoimaamme omalta sivultaan. Ikkunoiden lisäksi mahdolliset liukuovet sopivat useasti mökille loistavasti. Liukuovemme mahdollistaa matalan kynnyksen, sillä lattiapinnan voi suunnitella kynnyksen tasoon.

 

Perehdy tarkemmin ikkunoidemme valikoimaan 

 

Tutustu myös mökkiin jossa Iccunan ikkunoilla ja ovilla muokattiin Loviisassa sijaitseva mökki uuteen uskoon suurien lasipintojen avulla. 

 

Lisävarusteet ja -palvelut viimeistelevät kokonaisuuden

 

Ei sovi unohtaa mahdollisia mökkielämää helpottavia lisävarusteita kuten asennuspakettia,  hyttysverkkoa, kaihtimia tms. joille löytyy varmasti käyttöä niin kesämökillä kuin muuallakin. Ulkoasustakaan ei tarvitse tinkiä, sillä ikkunat on mahdollista valita useasta eri värivaihtoehdosta. 

 

Ota yhteyttä

SILLSYSTEM™ -ASENNUSPAKETTI

Iccunaan voit tilata SillSystem™ -asennuspaketin, joka sisältää valmiit, mittatarkat sisäpuolen smyygit ja kiinnityslistat. SillSystem™ on suunniteltu tekemään Iccunoiden sisäpuolen asennuksesta vaivatonta ja yksinkertaista. Se on nopein ja edullisin tapa viimeistellä Iccunat.

Värivaihtoehdot

Voit vapaasti valita Iccunan ulko- ja sisäpuolen väriyhdistelmän. Vakiovärien lisäksi saatavana on 50 erikoisväriä ja lukuisia puukuosivaihtoehtoja sekä mattavärejä. Iccunan ulkopuolen vakiovärit ovat valkoinen (RAL9016), vaalean harmaa (RAL7001) ja tummanharmaa (RAL7015). Iccunan sisäpuolen vakioväri on valkoinen.

Hyttysverkko

Iccunaan on saatavilla Solar Sandy -hyttysverkkoja, jotka ovat tukevia, kestäviä ja lähes huomaamattomia. Hyttysverkon kehyksen värin voit valita vakioväreistä – valkoinen, ruskea, beige ja harmaa – tai runsaasta määrästä erikoisvärejä.

Laadukkaat  ikkunat mökille löydät Iccunalta 

 

Iccunan ikkunoilla on 10 vuoden takuu ja ne ovat ikääntyessäänkin 100% vesitiiviitä. Lisäksi Iccunat ovat huoltovapaita ja ne kestävät kosteutta, auringon paahdetta, paukkupakkasta ja lämpötilanvaihteluita vääntymättä, turpoamatta ja lahoamatta. Iccuna on todella pitkäikäinen eikä se kaipaa jatkuvaa huoltoa tai korjausmaalausta.

 

Iccuna on tuonut Suomeen Keski-Euroopassa ja muualla Skandinaviassa jo suosiota saaneet modernit ikkunat ja ovet, joilla voit toteuttaa uudenlaisia tilaratkaisuja mökillä, omakotitaloissa sekä muualla. Näin mahdollistamme uudenlaisen tila-ajattelun ilman lisähintaa. Näin saat edulliset ja nykyaikaiset ikkunat mökille, omakotitaloon tai ihan minne vain.

 

Mökki-ikkunat mittojen mukaan

 

Valmistamme ikkunasi Nivalan tehtaallaamme mittojesi mukaisesti ja varmistamme, että nämä saapuvat rakennuspaikalle  juuri sovittuna aikana.  Mikäli kaipaat apua ikkunoiden valinnassa tai lisätietoja niin ota rohkeasti yhteyttä.

 

Ota yhteyttä

Lataa Iccuna-esite

Tutustu Iccunaan sekä laatuikkunoihin ja oviin. Mistä Iccunan laatu muodostuu?Lataa tästä