Iccuna työnantajana

Iccuna Oy valloittaa Suomea rohkeasti uudenlaisilla ikkunoilla ja ovilla. Olemme vahvalla kasvu-uralla ja jatkamme uusien mahdollisuuksien etsimistä jatkuvasti. Kasvu ja uudet aluevaltaukset luovat välillä myös uusia, avoimia työpaikkoja Iccunaan. Alla löydät tällä hetkellä avoinna olevat tehtävät Etelä-Suomen alueella tai Nivalan tehtaallamme. 

Tule mukaan millintarkkaan, mutta rentoon työporukkamme. 


formikuva

Avoimet työpaikat

Haemme lisää myyntivoimaa Iccunalle

 

 

Iccuna Oy on vuonna 2014 perustettu yritys joka valmistaa lasiliukuovia, ranskalaisia ratkaisuja sekä ikkunoita

rakennusliikkeiden ja kuluttajien tarpeisiin. Ikkunoiden ja ovien materiaalit ovat kestävää ja huoltovapaata komposiittia(teräs + pvc).

Käytämme tuotteissamme huippu laadukkaita Saksalaisia VEKA AG:n profiileja.Toimipisteemme ovat Nivalassa ja Vantaalla.

Toimintamme laajentuessa haemme uusia myyjiä palvelemaan asiakkaidemme tarpeita sekä kuluttaja-että ammattilaiskauppaan.Myyjä B2B-myyjä Rakennusliike kauppaan Etelä-Suomeen

 

Haemme itsenäistä ja hyvän asenteen omaavaa kaveria jonka tehtävänä on palvella ammattilais asiakkaitamme Etelä-Suomen alueella.

Toimipisteesi on Vantaalla ja työ vaatii matkustamisvalmiutta. Aiempi kokemus rakennusalalta on tässä työssä eduksi muttei välttämätöntä. Tarjoamme mielenkiintoisen ja haastavan työn kasvavassa yrityksessä ja koulutamme sinut tehtävään.

 

Myyjä B2C-myyjä kuluttaja kauppaan

 

Tuotteemme ovat saaneet erinomaista palautetta myös kuluttajien keskuudessa joten kuluttaja-asiakkaidemme palvelemiseen

haemme aktiivista ja asiakaspalveluhenkistä henkilöä. Aiempi kokemus rakennusalalta on myös tässä työssä eduksi muttei välttämätöntä.

Toimipisteesi voi olla joko tehtaallamme Nivalassa tai toimistollamme Vantaalla. Tarjoamme mielenkiintoisen työn sekä koulutuksen

ko.tehtävään.


Kysy rohkeasti lisää ja lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 12.9.2021 mennessä.

teemu.hapalahti(at)iccuna.fi

040-8276274