Iccuna työnantajana

Iccuna Oy valloittaa Suomea rohkeasti uudenlaisilla ikkunoilla ja ovilla. Olemme vahvalla kasvu-uralla ja jatkamme uusien mahdollisuuksien etsimistä jatkuvasti. Kasvu ja uudet aluevaltaukset luovat välillä myös uusia, avoimia työpaikkoja Iccunaan. Alla löydät tällä hetkellä avoinna olevat tehtävät Etelä-Suomen alueella tai Nivalan tehtaallamme. 

Tule mukaan millintarkkaan, mutta rentoon työporukkamme. 


formikuva

Avoimet työpaikat

ICCUNAssa myyntipäällikön kokoinen aukko

 

 

Suomen markkinoille rohkeasti uudenlaisilla ikkuna- ja ovivalikoimilla murtautunut Iccuna Oy jatkaa kasvamistaan ja uusien mahdollisuuksien etsimistä. Meillä on kuitenkin suunnitelmissamme myyntipäällikön kokoinen aukko, joten nyt olisi paikka päästä toteuttamaan jotain uutta ja ainutlaatuista!

Iccuna aloitti toimintansa vuonna 2014 ja kovaan vauhtiin päästyämme olemme päättäneet ravistella lisää ikkunamaailman pinttyneitä kulmia. Meidän millintarkka, mutta rento työporukkamme etsii idearikasta uudistajaa, jolla myyntisloganit muuttuvat myös tulokseksi. Tarjoamme paikkaa, jossa pääset tekemään uutta ja ainutlaatuista ikkunoiden ja liukuovien saralla.

Meillä tehdään töitä laadukkaiden ja haluttujen tuotekokonaisuuksien parissa. Iccunan tuotteita ovat muun muassa lasiliukuovet, ranskalaiset ikkuna- ja oviratkaisut integroiduilla kaiteilla, toimistojen väliseinät sekä DK-ikkunat. Tuotteiden karmit ja puitemateriaalit tulevat maailman suurimmalta toimittajalta, saksalaiselta Veka AG:lta. Toimialueemme on pääsääntöisesti Etelä-Suomi ja myyntikonttorimme löytyy Vantaalta. Iccunan tehdas sijaitsee Nivalassa.Hakijan edellytykset


Myyntipäälliköltä haluamme yrittäjämäistä otetta, alan tuntemusta ja draivia viedä ideoita käytäntöön. Työtehtävässä myös pitkäjänteisyys sekä myyntikokemus vuosien ajalta ovat eduksi. Ennen kaikkea arvostamme rehtiä ja reilua tekemisen meininkiä. Suurin osa asiakkaistamme on rakennusliikkeitä tai jälleenmyyjiä, joten aiemmat verkostot ovat eduksi.

Lähetä hakemus 14.2.2020 mennessä

osoitteeseen teemu.haapalahti@iccuna.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Iccunan toimitusjohtaja Teemu Haapalahti, p. 040-827 6274.