Autotallin, varaston ja hallin ikkunat

Suunnitteletko autotallia, kylmää tai lämmintä konehallia, varastoa tai mitä tahansa muuta piharakennusta ja kaipaat sinne laadukkaita ikkunoita tai ovia? Tai etsitkö uusia ikkunoita nykyisten tilalle?

Laadukkailla PVC karmeilla varustetut ikkunamme kestävät eri ääriolosuhteet ja ovat todella helppohoitoisia. 

Ota yhteyttä! Autamme aina erittäin mielellämme sopivan ikkunaratkaisun löytämisessä. 

TARJOUSPYYNTÖ
tehdas6-750x400

 

Autotallin ikkunat

Saat meiltä juuri mittojesi mukaisesti räätälöidyt Suomessa valmistetut ikkunat. Niin pienet kuin suuretkin ikkunat onnistuvat vaivatta myös autotalliin ja voit valita autotallin ikkunat useasta eri vaihtoehdosta aina perinteisestä kiinteästä ikkunasta  kippi- tai liukuikkunaan.

Ikkunoiden sisä- ja ulkopuolen värin voi myös halutessaan valita joko perusvalikoimasta tai laajasta erikoisvärien ja puukuosivaihtoehtojen joukosta.

Kerro meille millaisia ikkunoita kaipaat autotalliisi, niin me autamme löytämään sopivimman ikkunaratkaisun!

 

Varaston ikkunat

Meiltä löydät kattavan valikoiman lisävarusteita ikkunoihin ja oviin. Lisävarusteisiin kuuluu esimerkiksi asennuspaketti, mikrotuuletus, jotka voivat olla käteviä valintoja varaston ikkunoita suunniteltaessa.

Varaston tai varastorakennuksen ikkunoiksi sopii usein valikoimastamme löytyvät kiinteät ikkunat. Kiinteät ikkunat ovat myös kippi-ikkunoita edullisempi vaihtoehto. Ikkunamme ovat energiatehokkaita hyvän ikkunarakenteen ansiosta. Lasituksesta riippuen kiinteän ikkunan U-arvo on 0,8–1.4 W/m²K.

 

Hallin ikkunat

Kun valitaan hallin ikkunoita, on hyvä miettiä ikkunoiden kokoa ja korkeutta. Kiinteät ikkunat ovat edullisempia kuin avattavat ikkunat ja niillä saadaan toteutettua suurempia lasipintoja.

Jos hallin ikkunat tulevat sijaitsemaan korkealla ja niitä on vaikea puhdistaa, kannattaa niihin valita itsepuhdistuva pinnoita. Pinnoite ei korvaa täysin ikkunanpesua, mutta ikkunoita tarvitsee pestä huomattavasti harvemmin.

Ikkunamme ovat aina 100% vesitiiviit, huoltovapaat sekä kestävät piiskaava sadetta ja muita luonnonelementtejä niin korkeiden hallien seinustoilla kuin muuallakin.

Verkkokaupastamme pystyt tilaamaan haluamasi ikkunat toivomillasi mitoilla. 

""Halusimme viihtyisän kesäkeittiön, jonka huolto ja ylläpito ei veisi liikaa aikaamme vaan sitä jäisi perheen yhteisiin hetkiin ja ystävien kanssa seurusteluun. Siksi etsimme kesäkeittiöömme mahdollisimman huoltovapaat ja säänkestävät ikkunat ja ovet. Kun kuulimme Iccuna-tuotteista oli valintamme heti selvä." -  Janne Ylönen, Lahti

Iso valikoima erilaisia ikkunoita autotalliin, varastoon tai muuhun ulkorakennukseen

 

Valikoimastamme löydät perinteisten kiinteiden ikkunoiden lisäksi myös muita vaihtoehtoja kuten kippi-ikkunan, kippi-liukuikkunan, kippi-kiinteä sekä ranskalaisen ikkunan. Tarpeidesi mukaisesti kaikkia ikkunoitamme voidaan käyttää myös piharakennuksissa.  

 

Mm. kiinteän ikkunan koot alkavat 390x390mm ja karmisyvyys on 82mm. 

 

Perehdy tarkemmin myös muiden ikkunoidemme valikoimaan ja ominaisuuksiin

 

Tarkista myös liukuoviemme ja parvekeoviemme valikoima jos löytäisimme ikkunoiden lisäksi oven varastoosi tai halliisi. 

 

Ikkunoitamme on käytetty useassa eri varastossa, hallissa sekä muissa rakennuksissa. Referenssilistastamme näet kohteitamme. 

PVC karmit ja puitteet takaavat säänkestävyyden

Erityisesti mikäli ikkunoita haetaan halliin tai varastoon, kaivataan näiltä usein helppoutta ja kestävyyttä. Huoltovapaiden ikkunoidemme ansiosta sinun ei tarvitse huolehtia ikkunoistasi asennuksen jälkeen.

 

Iccunaan on valittu paras mahdollinen valmistusmateriaali huomioiden erityisesti ne vaativat olosuhteet, joihin ikkunat joutuvat. Karmeja sekä puitteita varten valmistettu teräsvahvistettu PVC takaa kellastumattomuuden ja pitkäikäisyyden.

 

Valitse huolettomat ikkunat autotalliisi tai muuhun piharakennukseen ja ota yhteyttä!

Lisävarusteiden ja palveluiden avulla viimeistelet piharakennuksen ikkunat

 

Valitse tarvitsemasi lisävarusteet ja lisäpalvelut ikkunoihisi tarjoamastamme. Lisävarusteina on mahdollista hankkia mm. hyttysverkko, mikrotuuletus, jakopuitteet, turvahelat, ristikot ym. Kaikki lisävarusteet ja palvelut näet omalta sivultaan. 

 

Mm. Sillsystem asennuspaketin avulla ikkunoiden asennus käy nopeasti sekä vaivattomasti. 

 

Autamme mielellämme myös lisävarusteiden ja palveluiden valinnassa!

 

Ota yhteyttä

SILLSYSTEM™ -ASENNUSPAKETTI

Helppo SillSystem™ -asennuspaketti on suunniteltu tekemään iccunoiden sisäpuolen asennuksesta mahdollisimman vaivattoman. SillSystem™ onkin nopein ja edullisin tapa viimeistellä Iccunat. Asennuspaketti sisältää valmiit, mittatarkat sisäpuolen smyygit ja kiinnityslistat.

Värivaihtoehdot

Valitse vapaasti iccunoiden värimaailma. Vakiovärien lisäksi saatavana on 50 erikoisväriä ja lukuisia puukuosivaihtoehtoja sekä mattavärejä. Iccunan ulkopuolen vakiovärit ovat valkoinen (RAL9016), vaalean harmaa (RAL7001) ja tummanharmaa (RAL7015). Iccunan sisäpuolen vakioväri puolestaan on valkoinen.

Asennuspalvelu

Saat meiltä myös asiantuntevaa ikkunoiden ja ovien asennuspalvelua. Voit asioida saman henkilön kanssa koko tilaus-toimitus-asennus -projektin ajan. Saneerauskohteisiin asennus jälleenmyyjiemme kautta.

Lataa Iccuna-esite

Tutustu Iccunaan sekä laatuikkunoihin ja oviin. Mistä Iccunan laatu muodostuu?Lataa tästä