Toimistojen lasiväliseinät

Tyylikkäillä väliseinäratkaisuilla yksityisyyttä ja joustavuutta toimistoihin.

On tutkittu, että avokonttoreissa työn tehokkuus ja viihtyvys laskevat. Iccunalta löydät ratkaisut, joilla säilytetään avokonttorin avaruus ja valoisuus, mutta luodaan samalla hiljaisia ja viihtyisiä työtiloja. Sekä työntekijät että yritys hyötyvät.

Valikoimastamme löydät lasisen väliseinän, lasisen liukuoven sekä lasisen käyntioven. Pääset perehtymään jokaiseen tarkemmin alempana. Valmistamme kaikki lasit omalla tehtaallamme Suomen Nivalassa.  

Tee toimistostasi mukava paikka olla ja tilaa lasiset väliseinät jo tänään. 

 

TARJOUSPYYNTÖ
Toimistoväliseinät - Iccuna

Kokemuksia toimiston väliseinistä

Berggren Oy -  täyden palvelun IPR talo - tilasi toimistonsa avotilaan mittatilauksella Iccunan väliseinäratkaisut. Tutustu videolta heidän kokemuksiinsa. 

Lasiseinät

Näyttävän lasiseinän voit toteuttaa helposti kiinteällä ikkunalla. Lasiväliseinillä eristät tehokkaasti äänen, mutta säilytät näköyhteyden ympäristöösi. Lasiväliseinät tuovat arvokkuutta tilaasi tai kotiisi. Lasiväliseinissä on erinomainen ratkaisu mm. toimistojen meluongelmiin. 

Liukuovi LowRail

 
LowRail liukuovessa on matala kynnys, jolloin käynti tilaan on sujuvaa. LowRail liukuovella toteutat koko toimiston lasiseinän yhdellä ratkaisulla, jolloin tilasta tulee viihtyisä ja hyvin ääntä eristävä. LowRail liukuoveen saa lisävarusteina mm. sähköllä himmenevät lasit sekä erilaisia kaihdinvaihtoehtoja. 
Kysy tarkemmat tiedot myynnistämme. 

Käyntiovi

Kokolasiset toimistojen käyntiovet antavat mukavasti valoa tilaan kuin tilaan. Käyntioviin on saatavana erilaisia lisävarusteita mm. sähköllä himmenevät lasit sekä erilaisia kaihdin vaihtoehtoja. Kysy tarkemmat tiedot myynnistämme.